Strona główna Działy Hobby 29.03.08 TOKEN PARTY (Inigo Kennedy) @ Detatched

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    tech_kot
    Członek

[b:bdce20966d]TOKEN PARTY [/color:bdce20966d]

INIGO KENNEDY

RADIAL – LIVE

DJ KRIZ[/b:bdce20966d][/size:bdce20966d]

ktoś wstępnie chętny? oprócz mnie i Naira? =]

http://www.myspace.com/detatchedclub

ela1981
    Participant

a kto to Nair, ze sie tak spytam 💡

tech_kot
    Członek

użytkownik tego forum

ela1981
    Participant

chyba dostal bana, bo wyszukac sie nie da ~ albo jaki przyczajony tygrrys ukryty smok
    pozdrawiam i milego lotu

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ela1981 wrote:

a kto to Nair, ze sie tak spytam 💡

moj wspollokator hehe… a bana chyba nie dostal bo grzeczny jak aniolek jest przeca 😉

tech_kot
    Członek

alyna666 – no proszę 😀 racja, racja Nair grzeczny bardzo 😀 z nas dwojga to prędzej ja bym bana dostała 😉

a Ty uderzasz z nami na imprezę? W sumie to możesz przekazać Nairowi o niej info, bo jeszcze chyba o niej nie wie, haha

a tak w ogóle to Twoja sygnatura rządzi [img:d8b04a8c93]http://img132.imageshack.us/img132/4896/emostopyp7.jpg[/img:d8b04a8c93]

Anonim
    Gość

ja dopiero do leeds przyjechalam i na razie je powolutku ogarniam. nie czas na razie myslec mi o klabingach 😉 generalnie moje klimaty muzyczne leciutko odbiegaja od waszych choc nieraz w polsce zdarzalo mi sie hasac do setow naira. przekaze mu zeby sobie popatrzyl na forum a ja sie zastanowie nad ta nocna eskapada 😉 pozdrawiam serdecznie

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.