Strona główna Działy Hyde Park Polski… weterynarz

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Może komuś rzucił się w oczy polski weterynarz w okolicach Bradford/Leeds? York? Halifax? W Polsce moja rodzina zajmowała się hodowlą kotów perskich. Wobec tego wiem co nieco o pielęgnacji zwierzyńca. Mam kotkę taką fajną, dachową. Krwawią jej dziąsła jak jasny gwint. Zęby przednie wypadły (młoda jest, a zęby drugie). Pół roku PDSA z RSPCA leczyły jej infekcję ucha. Co do zębów mówią, że "póki może jeść, to dobrze".

Nie ma to jak polska jakość usług, przynajmniej zdrowotnych 🙄
    Więc, może ktoś…? 😉

Rince von Wind
    Członek

zagadaj na PM z Bajete na forum manchesterskim
    Jezeli sam nie bedzie mogl pomoc to moze bedzie wiedzial do kogo powinnas sie udac

Anonim
    Gość

Dzięki 🙂 Każda informacja jest cenna.

Czytujesz Discworld? Tak pytam, bo Twój nick taki… Rincewind’owy 😉

Rince von Wind
    Członek

discworld – kilkukrotnie cala serie 😀

pod tym wzgledem miejscowe (a przynajmniej manchesterskie) biblioteki sa swietnie wyposazone 😀

Anonim
    Gość

Ja kupuję, nie pożyczam 😈 Chora jestem na Discworld, to dlatego 😉

Rince von Wind
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    dora750 wrote:

Ja kupuję, nie pożyczam 😈 Chora jestem na Discworld, to dlatego 😉

w polsce lezy prawie cala seria – co wyszlo do 2005 😀
    tu kupuje tylko nowo wychodzace. jakbym mial kupic to co przeczytalem to o ile bym nie zbankrutowal to zostal bym zasypany ksiazkami.

kunegunda
    Participant

ja ze swoim kotem bylem u anglika i nie narzekam

Anonim
    Gość

Po angiesku nie próbowałam jeszcze czytać Świata Dysku, obawiam się że nie załapię Pratchettowskiego slangu 🙄

Skontaktowałam się z Bajete 😀

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

ja ze swoim kotem bylem u anglika i nie narzekam

Jesli nie uda mi się udać z kotą do polskiego weta, spróbuję sobie poradzić sama. Jeśli nie pomoże- pójdę prywatnie.

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.