Strona główna Działy Hobby anim manga itd

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Grzechu20
    Participant

interesuje sie ktos manga anim itd typu naruto i inne pisac jak cos mam spore zbiory

Urtica
    Członek

a masz Naruto w dobrej wersji z hardsubem (najlepiej angielskim)? jesli tak to byłabym zainteresowana bo sciągnięcie 40 giga wydaje mi sie zadaniem ponad siły mojego laptopa 🙂

wyślę ci na priva moją listę anime jeśli miałbyś coś co tam nie widnieje to daj mi znać – zaoszczędzi mi to czasu 😉

Grzechu20
    Participant

ok niema sprawy wysylaj najwiecej mam naruto + naruto shibuden strasznie wciagnelem sie w to sluze pomoca jakby cos 3maj sie do jutra

Grzechu20
    Participant

naruto mam ale wersja japonska z polskimi napisami sredniej wersji jak dobrze pamietam 240 odc + 40 shibuden + 1 film kinowy znam tez strony www gdzie mozesz ogladac online

Urtica
    Członek

stronki z anime? podaj linki 🙂 przydadzą się do wstępnej oceny oglądalności serii; do tej pory widziałam tylko kreskowki.fani.pl ale ostatnio dużo serii nie można tam oglądać – poblokowane konta czy coś w tym stylu…

Grzechu20
    Participant

http://naruto.wbijam.pl/index.php?cmd=patrz&ktory=416 ta jest fajna czesto ja odwiedzam chyba jak narazie najlepsza

Baggins
    Participant

mam troche naruto – nie wiem ile cos na plytach, kupe na twardym. wsio w oryginale od razu z ang napisami. a ogolnie to jest post o anime w hobby i tam jest duzo napisane. teraz ciagne bleacha i mam z 70 odc – to samo – oryginal + napisy ang

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.