Strona główna Działy Zdrowie chleb bezglutenowy

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    manius
    Participant

czesc,
    czy ktos z szanownych forumowiczow orientuje sie gdzie mozna kupic chleb bezglutenowy w Leeds ?

pozdrawiam,

Amber
    Participant

Radziłabym udać się do sklepu ze zdrową żywnością.Znajduje się w centrum na ulicy La Vicar( to główna ulica), niedaleko po drugiej stronie jest Kirgate Market. Sklep jest bardzo dobrze zaopatrzony, więc może tam warto zapytać, być może będzie możliwość zamówienia. Wiem, że w Poznaniu nie było problemu z chlebem bezglutenowym w tego typu sklepach.Powodzenia 🙂

AsiaM
    Participant

z tego co wiem to w Morrissonie, na polce ze zdrowa zywnoscia

ela1981
    Participant

w kazdym supermarkecie jak pojdziesz do obslugi klienta mozesz poprosic o liste dostepnych produktow np: bezglutenowych lub innych dla alergikow itp.

derailed
    Participant

Kiedys mieli taki w sklepie ze zdrowa zywnoscia na Corn Exchange….
    Sprobuj tam… 😉

mondomo
    Członek

W Holland & Barrett w Leeds City Plaza, oczywiscie drozszy niz zwykly chleb i okropny w smaku, ale to nic nowego. Majá tez w sprzedazy makaron, ciastka, máké i inne tego typu pierdoly……:)

Agnieszka_77
    Participant

Vege market- OUT OF THIS WORLD na Vicar Lane

manius
    Participant

dziekuje wszystkim za odpowiedzi 🙂
    na razie znalazlem w Holland&Barret 🙂 Ale poszukam jeszcze.

pozdrawiam,

Baggins
    Participant

za to platki, maslo orzechowe i wlasnie te ciasteczka kokosowe z Holland nie maja sobie rownych 🙂

areczko
    Participant

Moim zdaniem produkty bezglutenowe to propaganda mediów. Zawsze spożywaliśmy to i nagle nam to niby szkodzi?
    tabletki na potencję
    tabletki na powiększanie penisa

majkel87
    Participant

Moim zdaniem warto dbać o zdrowie. Nie wiem, jak do końca jest z tym glutenem, ale warto uwzględnić w swojej diecie także te na pozór nietypowe produkty. Ostatnio wyczytałem na http://www.med-online.pl/zalety-octu-jablkowego/ że ocet jabłkowy może pomóc w problemach ze zgagą, nieświeżym oddechem czy przyśpieszyć efekty odchudzania.

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.