Strona główna Działy Czarna lista Toryen recriutment ltd niezapłacił

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Grzechu20
    Participant

a więc agencja TORYEN recruitment ltd jednym znana drugim nie jedno jest pewne oszuści kilka tygodni temu agencja niby zbankrutowala bo tak naprawde zmienila tylko nazwe na toryen limited niewyplacajac swoim pracownikom ok 100 osób w tym kilka cięzarnych kobiet za niewykorzystanego holidaya. tak wię swoja siedzibe głowna maja w Bradford ale to nic gdy tam pojechalismy o nasze pieniadze odeslali nas do agencji likwidujacej Mazar czy cos takiego tlumaczac sie ze to juz nie ta sama agencja ze teraz to toryen limited nie toryen recruitment ltd (matoly usuneli 2 czlon nazwy tylko bo ltd to zn limited) w mazarze powiedzieli nam ze oni sie nie zajmuja sprawami finansowymi tej agencji i odeslali nas spowrotem do TORYENA a ci znowu ze rozmawialismy z niewlasciwa osoba itd itp i tak w kolko więc nasze pieniadze raczej przepadły a dla niektórych to duza strata bo to kwoty za nawet kilkanascie dni roboczych tak wiec ostrzegam co do tej agencji

proudofmyself
    Członek

hej

tez mialam do czynienia z ta agencja, ponad rok temu juz to bylo. poszlam sie tam zarejestrowac w poniedzialek, agent powiedzial ze praca jest od srody i ze do mnie zadzwoni by podac szczegoly odnosnie adresu itp. Nie zadzwonili …
    Slyszalam juz wtedy, ze robia przekrety z kasa

pozdrawiam

fatamorgana
    Participant
    slanting_eye
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

http://www.acas.co.uk

a nie lepiej prosto do wora i do jakiejs tutejszej wisly 😀

v-tec
    Członek

[quote:4b8f9108dd] a nie lepiej prosto do wora i do jakiejs tutejszej wisly :D[/quote]
    Do Aire albo Ouse, ale wtedy już na pewno nie odzyskasz pieniędzy

fatamorgana
    Participant

Ostatnimi tygodniami właśnie obserwuję jak się kończy w tym kraju próba zaprowadzania przez kogoś (Polak) sprawiedliwości na własną rękę… Co więcej, nawet samej próby takiego działania.
    Nie polecam. No chyba ze ktoś lubi z problemu przechodzić w kolejny problem.

Grzechu20
    Participant

z mila checia bym to tak zalatwil ale pieniedzy to mi nie zwroci a uwierzcie mi ze co druga osobe w tej agencji bym udusil a reszte na ogorki do niemiec wyslal nio ale zejdzmy do rzeczywistosci tak naprawde to nic niemozemy zrobic no chyba ze ci wszyscy ludzie w koncu zbiora sie do kupy w niosa sprawe do sadu 100% wygramy tylko niech ten jeden raz polacy pokarza ze moga wspoldzialc razem a nie przeciwko sobie jak to zwykle jest! 💡 💡

rollingstone
    Członek

z tego co piszesz wynika ze agencja zbankrutowala albo poddala sie bankructwu i jest teraz w rekach receivers. To ze teraz na nowo zaistniala nie ma zadnego znaczenia bo wszystkie interesy firmy pod stara nazwa przejela agencja Mazar. Musicie sie wpisac na liste wierzycieli, udowodnic ze firma jest wam dluzna pieniadze i jesli po ogolnym rozliczeniu bedzie nadwyzka kasy to i wam wyplaca. Jesli nie to mozesz zbierac sto tysiecy takich delikwentow jak Ty i nic nie wskorasz jesli kasa bedzie swiecic pustkami. Jak firma splajtowala to splajtowala. Dlatego fimy rejstruja sie jako spolki z ograniczona odpowiedzialnoscia. Sorry.

emilia1982
    Participant

Pracowałam dla agencji TORYEN RECRUITMENT w 2004 roku przez 3 miesiące. Nie wiedziałam wówczas że należy mi się jakikolwiek holiday a agencja mnie o niczym nie poinformowała. Minęło już sporo czasu ale mam pytanie czy mogę w jakikolwiek sposób odzyskać swoje pieniądze. Mam wszystkie payslipy oraz umowę z TORYEN. Proszę o odpowiedz.

hrv
    Participant

Zalegly holiday musi byc wykorzystany w ciagu danego roku kalendarzowego badz podatkowego, zaleznie od umowy.Wiec tak czy tak jest juz za pozno.W momencie zakonczenia wspolpracy, nalezalo upomniec sie o wyplate pieniedzy za niewykorzystany urlop.

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.