Strona główna Działy Hyde Park Numer do kierowcy autobusu

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    cczarek
    Participant

witam wszystkich.ma moze ktos numer do kierowcy jakiegos autokaru ktory zatrzymuje sie sie w leeds poniewaz chcialem wyslac paczke do polski..najlepiej z ORBISU z gory dziekuje za info.

fatamorgana
    Participant

Najlepiej to chyba bedzie jak sam się spotkasz z tym kierowcą. Odjazdy sa spod Playhouse naprzeciwko Bus Station, jakoś o 6:00 rano. A przyjeżdżaja ok. 17-18:00.

Najważniejsze jest jednak, aby się upewnić czy taki bus i kierowca na pewno jadą do celu na którym nam zalezy. Bo czasami niestety nie i…moga być niezłe problemy z paczką.
    Mam niezbyt dobre wspomnienia z tymi kierowcami. Najgorzej jest jak mają po drodze zmianę lub przeładunek…
    Ten pierwszy kase chętnie bierze, ale jak drugi ma coś zabrać i dowieźć, to mało kiedy robi to chętnie za darmo… A ponieważ Ty mu wtedy nie masz jak zapłacić, więc…ma to wszystko gdzieś czasami.
    Tak to jest. 😈 👿

rysiul
    Członek

zawsze tez mozesz wyslac paczke przez kuriera troche trzeba zaplacic ale wiesz ze dotrze napewno na miejsce 🙂

thomas1
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Najlepiej to chyba bedzie jak sam się spotkasz z tym kierowcą. Odjazdy sa spod Playhouse naprzeciwko Bus Station, jakoś o 6:00 rano. A przyjeżdżaja ok. 17-18:00.

Najważniejsze jest jednak, aby się upewnić czy taki bus i kierowca na pewno jadą do celu na którym nam zalezy. Bo czasami niestety nie i…moga być niezłe problemy z paczką.
    Mam niezbyt dobre wspomnienia z tymi kierowcami. Najgorzej jest jak mają po drodze zmianę lub przeładunek…
    Ten pierwszy kase chętnie bierze, ale jak drugi ma coś zabrać i dowieźć, to mało kiedy robi to chętnie za darmo… A ponieważ Ty mu wtedy nie masz jak zapłacić, więc…ma to wszystko gdzieś czasami.
    Tak to jest. 😈 👿

Bo jak wiadomo niektorzy maja kombinatorstwo we krwi zamiast wykorzystac normalne sciezki przesylu paczek

ela1981
    Participant

no nieprzesadzajmy, ze to juz taaakie kombinatorstwo
    choc sama nigdy nic nie wysylalam to z tego co wiem to kierowcy sie dziela ta kasa………no widzcznie nie wszyscy ale taka maja zasade

thomas1
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ela1981 wrote:

choc sama nigdy nic nie wysylalam to z tego co wiem to kierowcy sie dziela ta kasa………no widzcznie nie wszyscy ale taka maja zasade

A potem zale ze nie doszlo .Nie ma gdzie zlosic rreklamacjii ze cos nie doszloCzasami warto wydac pare funtow wiecej i miec swiety spokoj albo chociaz odszkodowanie.

ela1981
    Participant

thomas1 wrote:

ela1981 wrote:

A potem zale ze nie doszlo .Nie ma gdzie zlosic rreklamacjii ze cos nie doszloCzasami warto wydac pare funtow wiecej i miec swiety spokoj albo chociaz odszkodowanie.[/quote]
    oczywiscie ze czasem warto
    ja tylko napisalam, ze to nie jest szczytem kombinatorstwa

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.