Strona główna Działy Nauka PRAWO JAZDY

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    serce74
    Członek

Witam!!!
    Moja kobieta właśnie rozpoczeła naukę kursu na prawo jazdy(zakupiła testy w języku polskim firmy EMANCO),ale mam pytanie czy ktoś z Was kto zrobił tu PRAWO JAZDY może chce sprzedać ZESTAW MULITIMEDIALNY z którego się przygotowywał do egzaminu.

Chętnie zakupię!!!

Pozdrawiam

cyklop
    Participant

nie robilem tu prawa jazdy tylko w kraju ,jest taniej ,potem wymienilem na angielskie za oplata 60 funtow ,jesli chcesz jednak ,jest ogloszenie w polskim sklepie na leeds -market w delikatesach ,polak prowadzi nauke jazdy na pewno ma jakies aterialy przygotowujace na kurs skontaktuj sie z nim ,pozdro 😀

serce74
    Członek

Możesz mi podać namiary na ten sklep??? Ja jestem z HARROGATE.
    Dziękuję bardzo za info.

cyklop
    Participant

azadzwon do mnie po 25 wracam z kajmanow 07935916699 podam ci namiary pozdro ,nara
    😀

Ktosia
    Participant

07716452935 to jest numer do polskiego instruktora nauki jazdy z Bradford.
    Pozdrawiam

A.M.E.
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    serce74 wrote:

Witam!!!
    Moja kobieta właśnie rozpoczeła naukę kursu na prawo jazd

mam pytanko-czy podjela nauke u polskiego instruktora czy w angielskiej szkole nauki jazdy?
    jesli sie orientujesz albo ktokolwiek sie orientuje w kwestii polskiej szkoly nauki jazdy,prosze o jakies namiary.Wiem ze kiedys na tym portalu bylo ogloszenie ale nie moge go odszukac.

gonia
    Participant

wiem ze temat stary … ale jesli ktos potrzebuje namary na polskiego instruktora jazdy to prosze o priv’a.
    Jezdzilam z nim i zdalam, chyba nic dodac nic ujac.Spoko gosciu 😉

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.