Strona główna Działy Śmietnik Czy masz ciekawe informacje/pomusly na reportaz???

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    ?
    Participant

Witam wszystkich.
    Potrzebujemy waszej pomocy, wsparcia i zaangazowania. Jezeli macie ciekawe informacje z pierwszej reki, pomysl na reportaz lub chcecie cos z nami stworzyc-piszcie!!!!!
    Leeds-Manchester.tv ma byc WASZA telewizja i chcemy wiedziec jakich tematow oczekujecie.
    Kontaktujcie sie z nami:
    info@ctrlspace.co.uk
    Pozdrowienia.
    Magda
    Leeds-Manchester.tv/Ctrl.Space

100%polak
    Participant

Ja chcialbym obejrzec mniej oficjalne i nakrecone
    -ze statywu
    -lub z ukrycia
    Tematy:
    1.Yorkshirowska goscinnosc – czyli powitania nowo przyjezdnych polaków na dworcu autobusowym przez osiadla tu slowianska ludnosc oferujaca gotowe i bardzo tanie zakwaterowania
    2.Poswiateczne wyprzedaze – czyli relacja z okazyjnego kupna laptopa wprost z samochodu
    3.Tradycja Robin Hooda nadal zywa – czyli niespodzianka przy bankomacie
    albo Dick Turpina – czyli zamykaj drzwi samochodu kiedy stoisz na swiatlach
    4.Zapic, zaliczyc ,zapomniec -czyli weekendowe zabawy Anglików na ulicach Leeds
    5.Noc przepoconych koszul – czyli z wizyta na polskiej dyskotece (ale tak nad ranem kiedy towarzystwo jest juz mocno nachlane)
    6.I oczywiscie temat który mial na forum najwieksza ilosc odslon a takze wzbudza wielkie dyskusje na innych forach np. na onecie czyli "zachowanie Polek w UK" 8)

?
    Participant

Dzieki za informacje. Pare pomyslow, ktore zamierzamy zrealizowac w pelni pokrywa sie z twoimi propozycjami!!!
    mam nadzieje ze juz niedlugo bedziesz mogl je obejrzec w naszej tv. Co do "mniej sztywnych tematow" w pelni sie zgadzam, bedzie wiecej "luznego" materialu:-)))
    Pozdrowionka

ja78
    Participant

mam pytanko.czy beda dalsze reportaze?czy to juz koniec tv?tematow jest coraz wiecej,wystarczy odwiedzic forum.czy to dobre f.. aby o to pytac? 🙂 pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.