Strona główna Działy Hobby Pistolecik, moze karabin

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Asix
    Participant

mozna gdzies postrzelac? ktos cos wie o strzelnicy itp?

kunegunda
    Participant

no niestety ja wiem gdzie tylko mozna wyskoczyc postrzelac do siebie z farbek. Ale ubaw tez jest fajny

Asix
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

no niestety ja wiem gdzie tylko mozna wyskoczyc postrzelac do siebie z farbek. Ale ubaw tez jest fajny

taak, tze spotkalam tych werbownikow od farbek..

Anonim
    Gość

taka impreza paint ball’owa to dobry pomysł dla niektórych uczestników forum gdyby tak do siebie postrzelali 😆 fajna zabawa i może zapanował by pokój 8)

Rince von Wind
    Członek

o strzelaniu z pistoletow – mozna zapomniec, przepisy sa tak zaostrzone ze otworzenie tu strzelnicy jest niemozliwe, chyba ze pneumatyki – taka jest w okolicach leeds – jak ktos zainteresowany to moge podrzucic namiary.
    Ciekawsza od paintball-u jest opcja Airsoft – realistycznie wygladajaca bron, rozgrywki sa bardziej zblizone do prawdziwych dzialan zbrojnych i unika sie siniakow po kulkach z farba 🙂

Uxbridge
    Członek
    ”Rince wrote:

o strzelaniu z pistoletow – mozna zapomniec, przepisy sa tak zaostrzone ze otworzenie tu strzelnicy jest niemozliwe, chyba ze pneumatyki – taka jest w okolicach leeds – jak ktos zainteresowany to moge podrzucic namiary.

Pistolety – byc moze. Ale nie tylko pneumatyka pozostaje. Jest mnostwo strzelnic sportowych gdzie mozna postrzelac z broni srutowej do rzutkow. Bardzo popularne w Anglii. Fajna zabawa. Wystarczy wbic w Google "clay shooting" i znalezc cos najblizej polozonego. Np. w Manchesterze jest taka strzelnica 15 min. drogi od Trafford Centre, polozona w malym lasku (!).

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.