Strona główna › Działy › Erystyka › Banany :-)
Jak to jest z wami bo ja zauwazam ostatnio fajna rzecz np. usuwanie "zgryzliwych" uwag. Dotyczy to tylko osob nie bedacych moderatorami na stronie http://www.leeds.pl
jesli to tak wyglada to jest to wlasnie przyklad rownych i rowniejszych.
Albo jak kto woli przyklad rasowych polaczkow ktorym sie we lbach poprzewracalo.
Oczywisie jesli post nie zostanie usuniety to beda tu odpowiedzi osob typu:
fatamorgana czy rafa3l
ten ostatni przeslal mi wiadomosc typu:
Witam
Jeszcze jedna obrazliwa lub zgryzliwa odpowiedz na naszym forum a zalatwiam bana
kolego ja mam w dupie twojego bana
Po 1 nie jestem twoim kolega bo z burakami sie nie zadaje.
Oczywiscie ze bedzie odpowiedz skoro piszesz teksty typu rasowe polaczki, a wczesniej na forum tv obrazasz ludzi.
Ogarnij sie czlowieku albo idz obrazac innych gdzie indziej.
ja tez nie jestem twoim kolega z podworka bo z wiesniakami nigdy sie nie zadawalem i z burakami tez…
czytales 'Folwark zwierzecy’? Nie ma sie czemu dziwic.
ja tez nie jestem twoim kolega z podworka bo z wiesniakami nigdy sie nie zadawalem i z burakami tez…
n/c
ten ostatni przeslal mi wiadomosc typu:
Witam
Jeszcze jedna obrazliwa lub zgryzliwa odpowiedz na naszym forum a zalatwiam bana
O cie qu++a 😯
tylko jeden komentarz cisnie mi sie na usta/palce:
jakie to polskie…
O ile wiem http://www.leeds-manchester.pl jest prywatna strona i, w granicach prawa, jej wlasciciele moga sobie z nia robic co im sie spodoba. Nie widze wiec nic zlego w tym ze wspoltworcy serwisu maja na forum wieksze przywileje niz inni uzytkownicy.
tylko jeden komentarz cisnie mi sie na usta/palce:
jakie to polskie…
powiedz JAKIEŻ. jakież to polskie.
Tak mi siw w glowe wbil stala przylepa faty 😉
[quote:dc64ece1d4]np. usuwanie "zgryzliwych" uwag.[/quote]
Usuwane sa wszystkie uwagi obrazajace druga osobe.
Twoj poziom kunegundo jest niski i nie dziw sie ze przez normalne osoby odrzucany.
Wyjdz z domku odswiez umysl i ciesz sie zyciem.
[quote:dc64ece1d4]kolego ja mam w dupie twojego bana[/quote]
n/c
[quote:dc64ece1d4]tylko jeden komentarz cisnie mi sie na usta/palce:
jakie to polskie…[/quote]
a mi inny: po co to i dlaczego ktos wyzywa ludzi a potem sie dziwi ze jego post jest usuwany.
rozumiem to tylko tak:
musze dowalic temu kolesiowi w okienku telewizyjnym on tam jest a ja nie
i pomodle sie aby mojemu sasiadowi bylo jak najgorzej
Jak to jest z wami bo ja zauwazam ostatnio fajna rzecz np. usuwanie "zgryzliwych" uwag. Dotyczy to tylko osob nie bedacych moderatorami na stronie http://www.leeds.pl
Albo jak kto woli przyklad rasowych polaczkow ktorym sie we lbach poprzewracalo.
Oczywisie jesli post nie zostanie usuniety to beda tu odpowiedzi osob typu:
fatamorgana czy rafa3l
ten ostatni przeslal mi wiadomosc typu:Witam
Jeszcze jedna obrazliwa lub zgryzliwa odpowiedz na naszym forum a zalatwiam banakolego ja mam w dupie twojego bana
Po pierwsze – prosze nie wrzucac wszystkich Moderatorow do jednego wora 🙂
Po drugie – fatamorgana Moderatorem nie jest i nic nie usuwa, a jak komentuje to jego sprawa,
Po trzecie – jesli p.Kunegunda bedzie zamieszczal posty, ktore sa niezgodne z regulaminem i.e. obrazliwe, etc. (regulaminem, na ktory sie zgodzil rejestrujac sie tu) to niech sie nie dziwi,ze takie posty beda usuwane i nie ma znaczenia czy sie pan lubi z fatamorgana / rafalem czy nie 🙂
Pozdrawiam
[quote:007d130088]Po trzecie – jesli p.Kunegunda bedzie zamieszczal posty, ktore sa niezgodne z regulaminem i.e. obrazliwe, etc. (regulaminem, na ktory sie zgodzil rejestrujac sie tu) to niech sie nie dziwi,ze takie posty beda usuwane i nie ma znaczenia czy sie pan lubi z fatamorgana / rafalem czy nie Smile
[/quote]
i to jest jedyna prawda
pozdr
ludzie sa rozni, kwadratowi i podluzni.
jednemu sie spodoba, inny skrytykuje konstruktywnie, drugi bedzie mial ochote na kogos wrzucic.
nie rozumiem usuwania zlosliwych postow, jesli nie bylo personalnej ublizki na zasadzie: ty ch*ju itd. (chyba ze to byly takie posty, to inna sprawa).
bierzecie sie za naprawde delikatna sprawe, jakimi sa media. a wiadomo, ze media sa, poza chyba polityka, najbardziej atakowana sfera dzialalnosci publicznej w warunkach polskich (nie liczac wosp jurka owsiaka 😉 ).
jezeli wdajecie sie w pyskowke z kazdym niekonstruktywnie wg. was atakujacym, nie jest to najszczesliwsze rozwiazanie. takie rzeczy sie po prostu ignoruje wg. mnie.
zaoszczedza sie sobie nerwow i czasu 😉
pozdrawiam
popierwsze jesli ktos jest nie przygotowany do pokazania sie przed kamera to powinien to zrobic a potem zamieszczac swoje wypowiedzi a nie stwac nieprzygotowanym i zacinac sie co 5 sek.
po drugie fata jest gruby i to ze przyslania cale tlo to wina goscia z kamera ktory go kreci.
Jesli skomentowanie czyjegos braku przygotowania do robenia czegokolwiek jest zgryzliwe to chyba polowa ludzi tu wypowiadajacych sie jest tak swieci przekonana o swoim profesionalizmie i zdufana w sobie ze zadne prosby prosimy skomentowac nasze staranie sa rozmowa samego ze soba.
Wiec chyba nie bede rozwijal tematu bo z "fachowcami" w kazdej dzieninie niema co dyskutowac.
😥