Strona główna Działy Erystyka Banany :-)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    kunegunda
    Participant

Jak to jest z wami bo ja zauwazam ostatnio fajna rzecz np. usuwanie "zgryzliwych" uwag. Dotyczy to tylko osob nie bedacych moderatorami na stronie http://www.leeds.pl
    jesli to tak wyglada to jest to wlasnie przyklad rownych i rowniejszych.
    Albo jak kto woli przyklad rasowych polaczkow ktorym sie we lbach poprzewracalo.
    Oczywisie jesli post nie zostanie usuniety to beda tu odpowiedzi osob typu:
    fatamorgana czy rafa3l
    ten ostatni przeslal mi wiadomosc typu:

Witam
    Jeszcze jedna obrazliwa lub zgryzliwa odpowiedz na naszym forum a zalatwiam bana

kolego ja mam w dupie twojego bana

rafa3l
    Członek

Po 1 nie jestem twoim kolega bo z burakami sie nie zadaje.
    Oczywiscie ze bedzie odpowiedz skoro piszesz teksty typu rasowe polaczki, a wczesniej na forum tv obrazasz ludzi.
    Ogarnij sie czlowieku albo idz obrazac innych gdzie indziej.

kunegunda
    Participant

ja tez nie jestem twoim kolega z podworka bo z wiesniakami nigdy sie nie zadawalem i z burakami tez…

rollingstone
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

czytales 'Folwark zwierzecy’? Nie ma sie czemu dziwic.

rafa3l
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

ja tez nie jestem twoim kolega z podworka bo z wiesniakami nigdy sie nie zadawalem i z burakami tez…

n/c

v-tec
    Członek

kunegunda wrote:

Witam
    Jeszcze jedna obrazliwa lub zgryzliwa odpowiedz na naszym forum a zalatwiam bana

O cie qu++a 😯

one man army
    Członek

tylko jeden komentarz cisnie mi sie na usta/palce:

jakie to polskie…

7sisters
    Participant

jesli wrote:

O ile wiem http://www.leeds-manchester.pl jest prywatna strona i, w granicach prawa, jej wlasciciele moga sobie z nia robic co im sie spodoba. Nie widze wiec nic zlego w tym ze wspoltworcy serwisu maja na forum wieksze przywileje niz inni uzytkownicy.

Asix
    Participant
    ”one wrote:

tylko jeden komentarz cisnie mi sie na usta/palce:

jakie to polskie…

powiedz JAKIEŻ. jakież to polskie.
    Tak mi siw w glowe wbil stala przylepa faty 😉

Rafex
    Członek

[quote:dc64ece1d4]np. usuwanie "zgryzliwych" uwag.[/quote]

Usuwane sa wszystkie uwagi obrazajace druga osobe.
    Twoj poziom kunegundo jest niski i nie dziw sie ze przez normalne osoby odrzucany.
    Wyjdz z domku odswiez umysl i ciesz sie zyciem.

[quote:dc64ece1d4]kolego ja mam w dupie twojego bana[/quote]

n/c

[quote:dc64ece1d4]tylko jeden komentarz cisnie mi sie na usta/palce:

jakie to polskie…[/quote]

a mi inny: po co to i dlaczego ktos wyzywa ludzi a potem sie dziwi ze jego post jest usuwany.

rozumiem to tylko tak:
    musze dowalic temu kolesiowi w okienku telewizyjnym on tam jest a ja nie

i pomodle sie aby mojemu sasiadowi bylo jak najgorzej

Malgon
    Participant

kunegunda wrote:

Jak to jest z wami bo ja zauwazam ostatnio fajna rzecz np. usuwanie "zgryzliwych" uwag. Dotyczy to tylko osob nie bedacych moderatorami na stronie http://www.leeds.pl
    Albo jak kto woli przyklad rasowych polaczkow ktorym sie we lbach poprzewracalo.
    Oczywisie jesli post nie zostanie usuniety to beda tu odpowiedzi osob typu:
    fatamorgana czy rafa3l

Witam

kolego ja mam w dupie twojego bana

Po pierwsze – prosze nie wrzucac wszystkich Moderatorow do jednego wora 🙂
    Po drugie – fatamorgana Moderatorem nie jest i nic nie usuwa, a jak komentuje to jego sprawa,
    Po trzecie – jesli p.Kunegunda bedzie zamieszczal posty, ktore sa niezgodne z regulaminem i.e. obrazliwe, etc. (regulaminem, na ktory sie zgodzil rejestrujac sie tu) to niech sie nie dziwi,ze takie posty beda usuwane i nie ma znaczenia czy sie pan lubi z fatamorgana / rafalem czy nie 🙂

Pozdrawiam

Rafex
    Członek

[quote:007d130088]Po trzecie – jesli p.Kunegunda bedzie zamieszczal posty, ktore sa niezgodne z regulaminem i.e. obrazliwe, etc. (regulaminem, na ktory sie zgodzil rejestrujac sie tu) to niech sie nie dziwi,ze takie posty beda usuwane i nie ma znaczenia czy sie pan lubi z fatamorgana / rafalem czy nie Smile
    [/quote]

i to jest jedyna prawda

pozdr

one man army
    Członek

ludzie sa rozni, kwadratowi i podluzni.
    jednemu sie spodoba, inny skrytykuje konstruktywnie, drugi bedzie mial ochote na kogos wrzucic.
    nie rozumiem usuwania zlosliwych postow, jesli nie bylo personalnej ublizki na zasadzie: ty ch*ju itd. (chyba ze to byly takie posty, to inna sprawa).
    bierzecie sie za naprawde delikatna sprawe, jakimi sa media. a wiadomo, ze media sa, poza chyba polityka, najbardziej atakowana sfera dzialalnosci publicznej w warunkach polskich (nie liczac wosp jurka owsiaka 😉 ).
    jezeli wdajecie sie w pyskowke z kazdym niekonstruktywnie wg. was atakujacym, nie jest to najszczesliwsze rozwiazanie. takie rzeczy sie po prostu ignoruje wg. mnie.
    zaoszczedza sie sobie nerwow i czasu 😉

pozdrawiam

kunegunda
    Participant

popierwsze jesli ktos jest nie przygotowany do pokazania sie przed kamera to powinien to zrobic a potem zamieszczac swoje wypowiedzi a nie stwac nieprzygotowanym i zacinac sie co 5 sek.
    po drugie fata jest gruby i to ze przyslania cale tlo to wina goscia z kamera ktory go kreci.
    Jesli skomentowanie czyjegos braku przygotowania do robenia czegokolwiek jest zgryzliwe to chyba polowa ludzi tu wypowiadajacych sie jest tak swieci przekonana o swoim profesionalizmie i zdufana w sobie ze zadne prosby prosimy skomentowac nasze staranie sa rozmowa samego ze soba.
    Wiec chyba nie bede rozwijal tematu bo z "fachowcami" w kazdej dzieninie niema co dyskutowac.

Rafex
    Członek

😥

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.