Strona główna Działy Prawo Pilnie poszukuje polskiego notariusza w Leeds lub niedaleko

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    kris_hm
    Participant

Pilnie poszukuje polskiego notariusza w Leeds lub w okolicy. Czy możecie kogoś polecić??
    Z góry dziękuję

v-tec
    Członek

Ja sam mogę ci od ręki z 5 adresów sypnąć, bo od kiedy Ziobro ograniczył zarobki notariuszy do chyba 3,000 zł od transakcji masowo zaczęli oni porzucać swoje kancelarie i przyjeżdżać do Leeds aby tu pracować w knajpach i hotelach za Ł5,50ph 🙂

Agnieszka_77
    Participant

😀

kris_hm
    Participant

v-tec… no jak przywiezli ze soba potrzebne pieczatki to bardzo prosze o adresy 🙂
    a tak serio to co ?? nie ma tu zadnego polskiego notariusza pracujacego w zawodzie??

kris_hm
    Participant

Dla zainteresowanych:
    Polskie (lub inne) dokumenty mogą być zatwierdzone przez angielskiego notariusza. Nawet jeżeli nie ma w nich słowa po angielsku. W takim przypadku trzeba jeszcze podbić dokumenty w Legalisation Office w Londynie. Z tego co tłumaczył mi notariusz to Legalisation Office potwierdza tylko wiarygodność notariusza.
    Za 3 dokumety u notariusza zapłaciłem 70 Ł a w Legalisation Office 21 Ł od każdego dokumentu.
    Pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.