Strona główna Działy Hyde Park Ubranie komunijne

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    kuba
    Participant

Niedlugo czeka nas komunia.Czy moze ktos orientuje sie gdzie mozna kupic garniturki komunijne?Czy sa tu specjalne sklepy z ubraniami komunijnymi dla dzieci?Z gory dziekuje.

Dana
    Participant

Spróbuj w sklepie zaopatrującym w ubranka szkolne, jakiś garniturek powinnien się tam znaleźć., może niekoniecznie komunijny, ale to tutaj nie ma chyba aż takiego znaczenia?

nina225
    Członek

A może alba? Ja myślę, że tak jest bardziej uroczyście a przy okazji skromniej. Koszt to około 80 zł + dodatki i przesyłka.

D.P.
    Participant

Byłem dziś w White Rose Centre i niedaleko Sainsbury’s jest malutkie stoisko na środku przejścia z białymi sukienkami i dość fajnymi garniakami dla maluchów.Z tym, że naprawdę to stoisko jest małe to nie wiem jak z rozmiarami.
    Pozdrawiam

ela1981
    Participant

garniturki sa prawie w wiekszosci sklepow z odzieza dziecieca, ja nie mailam problemu, zeby kupic na 2 latka wiec tym bardziej na 8 nie powinno byc problemu, trzeba tylko pochodzic po miescie

ewelin
    Participant

zawsze możesz iść do krawcowej… znak taką jedną, nie dużo bierze za szycie… 😉

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.