Strona główna Działy Hobby Sw Patryk w Dublinie

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    ewelin
    Participant

Ja bym się wybrała, ale tylko na weekend… Dublin, słyszałam bardzo fajny, a bileciki lotnicze wcale nie są drogie… 😉

StillPunk
    Członek

Hmm, mogloby byc niezle:) Moznaby bylo cos zorganizowac z tym, ze ja raczej tez tylko weekend (chyba, ze praca pozwoli)

ewelin
    Participant

Jasne, że będzie fajnie 😛 😉 a kiedy to niby ma być ❓ 🙄

Malgon
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ewelin wrote:

Jasne, że będzie fajnie 😛 😉 a kiedy to niby ma być ❓ 🙄

Dzien Swietego Patryka ?? Jak co roku 😆 17 marca

StillPunk
    Członek
    ewelin
    Participant

Malgon 🙂 nie śmiej się ze mnie 🙂 na świętach się nie znam 😛 tylko te główne wiem, kiedy są 🙄 🙂

Malgon
    Participant

ja sie nie smieje lecz usmiecham (dobry humor mam) 😀
    i podaje informacje

don;t worry luv nie musisz sie znac na swietach 🙂
    pozdrawiam

ewelin
    Participant

🙂

pozdrawiam Was również 🙂

Wiking
    Członek

Niestety 17 marca wypada w poniedzialek… Nie wiem czy przesuna obchody na weekend czy tez beda sie trzymac scisle daty. Samolot to fajna opcja bo oszczedza czas… Problemem jest tylko to ze trzeba wiedziec kiedy okladnie sie wraca 😉 Samochod daje wieksza swobode. Kto pisalby sie na 3-4 dniowy wypad autem? Musze przemyslec czy nie "zachorowac" na dzien czy dwa coby przedluzyc sobie swietowanie/zregenerowac sie po swietowaniu 🙂

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.