Strona główna Działy Hobby Czy ktoś się wybiera na koncert Dropkick Murphys?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    StillPunk
    Członek

Hmmm. Jako, że to mój pierwszy post chciałbym się ładnie przywitać ze wszystkimi:) Info: 07.02.2008 Leeds Metropolitan University Bilety ok. £15-£17 o ile są jeszcze dostępne w przedsprzedaży bo dziś szukałem i znalazłem tylko w jednym miejscu. W sumie to sam się jeszcze zastanawiam czy iść ale jakby było jakieś towarzystwo to zawsze co innego;) Jak kogoś ciekawi co to jest to:
    Dropkick Murphys website
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vo3D4OCqPXc[/youtube]
    To znakomity przykład ich twórczości:)
    Pozdrawiam

Amber
    Participant

Bardzo lubię ich muzę, mój mąż tak sobie.On preferuje Extinction of Mankind, Crust, MOB47,Kaaos i inne bardziej ostre i brudne granie. Wielkie dzięki za wiadomość może się wybierzemy.Dodam tylko, że jeżeli ktoś oglądał The Departed, to ich muzyka posłużyła jako ścieżka dźwiękowa do tego filmu.Pozdrowienia 😀

kamieniarz
    Participant

czemu nie?a gdzie moge kupic bilet?

Wiking
    Członek

Ja sie wybieram 🙂 Bilety mozna kupic bodaj wchodzac na ich strone – w ktorejs zakladce bedzie link do miejsca w Leeds w ktorym graja 🙂

StillPunk
    Członek

ktos mialby ochote sie umowic i isc w jakiejs mini-grupce:)? Zawsze to razniej:)
    Linki do biletow:
    Bilety 1

Bilety 2

Pozdrawiam:)

P.S. Jak ktos lubi te klimaty to tu jest stronka z informacjami o koncertach:
    http://www.punkoiuk.co.uk/

slanting_eye
    Członek

w tej chwili jeszcze nie wiem ale chetnie bym sie wybral

StillPunk
    Członek

Na Ticketmaster biletow juz nie ma. Nie wiem jak dlugo jeszcze beda w tych innych sklepach. Ja chyba na dniach zamowie

Wiking
    Członek

jasne ze mozna sie umowic i isc grupa 🙂 Gdzie i kiedy? o ktorej?

Wiking
    Członek

tu jeszcze chyba sa bilety

http://www.seetickets.com/see/price.asp?code=273755&userid={CD3E6FFB-38A8-47C5-92B2-D2B743091859}&filler1=see&filler2=dropkickmurphys

Wiking
    Członek

potwierdzam – bilety dostepne na linku powyzej. Ja juz mam 😀

StillPunk
    Członek

Hehe, właśnie zamówiłem z tej samej stronki:) Wygląda na to, że na razie jest nas dwóch:)

StillPunk
    Członek

BTTT 🙂
    To jak Wiking, umawiamy się?
    Slanting_Eye idziesz czy nie?
    Amber, namówiłaś męża?
    Będzie wesoło 😀 kurka, już tyle lat nie byłem na żadnym koncercie…

Pozdrawiam 😉

Amber
    Participant

Ok. zdecydowałam się, muszę się odstresować, tym razem przyjdę sama (ktoś musi zajać się dziećmi :D, wypadło na męża). Tylko czy są jeszcze bilety?

StillPunk
    Członek

Wygląda na to, że jeszcze są 🙂

Proszę uprzejmie:

BILECIKI

Wiking
    Członek

Spoko – przyjade pewnikiem pociagiem (szkoda brac auto jak sie wie ze bedzie piwo 🙂 ) a ponoc nie jest to jakos daleko od dworca… Moze wiec spotkamy sie wlasnie na dworcu? skoro wpuszczaja na koncert o 19:00 to moznaby sie spotkac tak okolo 17:30-18:00 coby na zapoznawcze piffko byl czas 😈

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.