Strona główna Działy Hyde Park Wyrabianie paszportu

• This topic has odpowiedzi, 12 wypowiedzi, and was last updated 17 years temu by Anonim.
Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    GosHia
    Participant

Heya,
    czy ktos z was robil sobie zdjecie do paszportu w UK (z nowymi przepisami odnosnie zdjecia), nie biore pod uwage automatow poniewaz nie sadze by takie zdjecie bylo zaakceptowane…?
    I druga czesc pytania do was:
    gdzie mozna wyrobic paszport- czy musze jechcac do Londynu? Paszport jest dla osoby w podeszlym wieku i wolalabym uniknac jechania do stolicy.

Prosze o wszelkie namiary i dzieki wielkie z gory za pomoc,
    serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
    G.

Cristiano
    Participant
    GosHia
    Participant

Dzieki, pozdro

fatamorgana
    Participant

Zdjęcia paszportowe małych dzieci polecam wykonywać w zakładzie foto "Snappy Snapps" na Headrow, po tej samej stronie co wielki sklep sportowy, tuż przy przystanku na rogu kamienicy.
    Pracuje tam Polka- Magda- która chętnie pomoże.

slanting_eye
    Członek

[quote:aa99dc67a7]I druga czesc pytania do was:
    gdzie mozna wyrobic paszport- czy musze jechcac do Londynu? Paszport jest dla osoby w podeszlym wieku i wolalabym uniknac jechania do stolicy. [/quote]

[quote:aa99dc67a7]Zdjęcia paszportowe małych dzieci polecam wykonywać w zakładzie foto "Snappy Snapps" na Headrow, po tej samej stronie co wielki sklep sportowy, tuż przy przystanku na rogu kamienicy. [/quote]

😀 😀 😀

Baggins
    Participant

hehe 😆

jackyl
    Participant

no to kto walnie formulke o czytaniu ze zrozumieniem? 😉

ewelin
    Participant

😀 😀

ja nie wiedziałam, że paszport są wyłącznie dla osób w podeszłym wieku 🙂 😉

fatamorgana
    Participant

Oczywiście nikomu nie przychodzi do głowy, że skoro wątek nie jest o ludziach starszych ale o zdjęciach i paszportach, to mozna dołożyc info związane z tą sprawą…. po to też dopisałem swój post.
    A uczyniłem tak dlatego, ze sporo ludzi mnie pyta czy ja albo ktoś robi takie zdjęcia. Ja nie robię, ale rozmawiałem z tą Magdą i oni bez problemu pomogą, zwłaszcza rodzicom małych dzieci, z którymi jest nieco kłopotu wtedy.
    Nie widziałem sensu zakładac kolejnego wątku. 😉
    Proste. 🙂

Gienia
    Participant

Zdjecia paszportowe dziecku zrobi sie w kazdym salonie fot nawet na poczcie

Baggins
    Participant

[quote:0ee8789734]Nie widziałem sensu zakładac kolejnego wątku.
    Proste. [/quote]
    ale bylo wesolo chociaz 🙂

Malgon
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Oczywiście nikomu nie przychodzi do głowy, że skoro wątek nie jest o ludziach starszych ale o zdjęciach i paszportach, to mozna dołożyc info związane z tą sprawą…. po to też dopisałem swój post.
    A uczyniłem tak dlatego, ze sporo ludzi mnie pyta czy ja albo ktoś robi takie zdjęcia. Ja nie robię, ale rozmawiałem z tą Magdą i oni bez problemu pomogą, zwłaszcza rodzicom małych dzieci, z którymi jest nieco kłopotu wtedy.
    Nie widziałem sensu zakładac kolejnego wątku. 😉
    Proste. 🙂

ej wyluzuj Alek, nie musisz sie tlumaczyc!

ale jakos mam dziwne przeczucie,ze gdyby oryginalnie to byl twoj watek to bys wypowiedz jaka teraz sam napisales okrzyknal jako wielki offtop lub zlosliwie skomentowal,ze nie czytaja ze zrozumieniam 🙂 czyz nie? 😀

Peace!

fatamorgana
    Participant

nie.
    bo mi szkoda czasu na jakieś szukanie dziury w całym.
    Dałem info i tyle.
    Niech się przyda ludziom.
    Z tego jest jakiś pożytek, ze złośliwości ludzkiej- żadnego.

jackyl
    Participant

jakos mialem dziwne przeczucie ze nie potwierdzi.. 😉

fatamorgana
    Participant

…ze złośliwości ludzkiej- żadnego.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.