Strona główna Działy Motoryzacja Garaz z Komputerem Diagnostycznym Potrzebny

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    kamaag
    Participant

witam

czy wie ktos gdzie jest jakis sensowny (czyli w miare tani) garaz w ktorym maja komputer diagnostyczny do renault?
    potrzebuje zeby mi wylaczyli odczyt z czujnikow mierzacych cisnienie w kolach, bo dwa nie dzialaja i ciagle mi sie service swieci.

dzieki z gory

pozdrawiam

kasia

Adamski
    Participant

konieczny ten komp? może jest jakis prosty sposob na skasowanie tego chaeck’a bez wizyty w warsztacie. Odwiedz jakies forum poswiecone reno i zapytaj o kasowanie tej usterki, a pewnie sie okaze ze trzeba wcisnac jeden guzik na 20sek a nastepnie jakis inny na 10sek i po klopocie.

kamaag
    Participant

no wlasnie na forum reno pisza ze to jedyny sposob. wiele osob ma problem z tymi sensorami. a jeden to koszt ok 80 funtow wiec lepiej to wylaczyc i bedzie spokoj. wiem ze w polsce ta usluga to koszt ok 50 pln’a. znajac zycie to tutaj ok 50 funciakow lub wiecej. a chce zrobic z tym pozadek bo przeglad pod koniec stycznia mam. moga sie przyczepic ze service sie swieci na wyswietlaczu i 40 poundsow pojdzie do zyda bo trzeba bedzie powtarzac.

nastar
    Członek

Witam! Nie ma innej możliwości! Tylko przez podłączenie komputera diagnostycznego i ponowne zaprogramowanie czujników !O ile czujniki są sprawne! Mam taki komputer w pracy! Jak wymyśle jak to zrobić poza praca dam znać! Gdyby ktos mial problemy z Audi , VW, Skodą lub Seatem to zapraszam ! Dysponuje serwisowym urzadzeniem diagnostycznym ! Pozdrawiam !

armani
    Participant

Hej nastar, czy twoj warsztat wykonuje przeglady techniczne (MOT), bo w najblizszym czasie musze zrobic taki przeglad i nie chcialbym przeplacic, a tak czy innaczej chialbym sprawdzic czy i co jest do wymiany, jak mozesz daj jakis namiar na kontakt z toba

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.