Strona główna Działy Dziecko Wspólne spędzenie czasu

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    KasiaP
    Participant

[b:63658d588a] Witam serdecznie, bardzo chetnie poznam mamy z ich pociechami!!! Jestem młoda mamą 13 miesięcznej córeczki i chciałabym nawiaząć znajomosci na wspolne spedzenie czasu:) Mieszkam w Leeds niedaleko
    Roundhay Parku pozdrawiam[/b:63658d588a]

Edzia
    Participant

Witam Cie serdecznie. Czytalam wiadomosci i odrazu wpadl mi w oko Twoj zapis. Jestem mama 2-letniego smyka, ktory z wielka checia poznalby kolezanke lub kolege do wspolnych zabaw. Dzieci potrzebuja kontaktu z innymi dziecmi. Mimo roznicy wieku, uwazam, ze dzieci swietnie by sie bawily. Podobnie jak Ty mieszkam niedaleko parku.

KasiaP
    Participant

Witam, bardzo sie ciesze że ktoś mi odpisał:). Jestem takiego samego zdania co Ty i bardzo chetnie bym sie w wami spotkała na wspólnym spacerku? Moze po Nowym Roku?

Edzia
    Participant

Po Nowym Roku? Swietnie, jestem za i czekam na propozycje. Pozdrawiam.

Edzia
    Participant

Halo Kasiu P. Jestem ciekawa co z tym naszym spotkaniem??? Jesli o mnie chodzi to mam mnostwo czasu, wiec dostosuje sie do Ciebie, ale daj znac, bo nie wiem czemu sie nie odzywasz. Pozdrawiam.

KasiaP
    Participant

Witam. Sorki ze sie nie odzywalam. Moja coreczka sie troszeczke rozchorowala wiec narazie nie ma szans na spotkanie, ale moze tymczasem sobie pogadamy na Gadu-Gadu moj numer to 3191527
    Pozdrawiam 🙂

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.