Strona główna Działy Hyde Park ZDROWYCH I WESOLYCH ,,

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    M4RQS
    Participant

Zycze wam wszystkim i sobie chyba tez -ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA ,PELNYCH SZCZESCIA , RADOSCI I MILOSCI….no i moze jak juz tak sie rozpisalem to przy okazji fajnej kaski ,dobrego samochodziku, 'kofanej’ kobiety tudziez mezczyzny i czego sobie tylko wymazycie bo to chyba najwazniejsze,,,no i zdrowie:)heh ..
    Kozystajac z okazji i tego ze mam, 'zalapalem’ jakis dziwny chwilowy klimacik postanowilem, odwazylem sie napisc ten pierwszy post ,pewnie nigdy bym sie na to nie zdecydowal normalnie,a wpadam 'TU’ czasem poczytac.,,,hm ,,wiec witam:)

dafunkonline
    Participant

to ja też się dołączę… z tą różnicą, ze zamiast zdrowych i wesołych życzę zdrowych i spokojnych.. bo nie zawsze przed świętami zapowiada się na wesołe boże narodzenie… a zdrowia i spokoju nigdy za wiele… si senior ?

tonieja
    Członek

i ja! 🙂

Wartenburg
    Członek

tez sie podpisuje pod wszystkimi tymi zyczeniami i oczywiscie dodam BOGATEGO MIKOLAJA lub FATHER CHRISTMAS jak kto woli 🙂 [/color:1d1cc5e255]

Sandgirl
    Członek

to tu tez sie dopisze 😀
    WESOLYCH SWIAT 😀

dmosia
    Participant

Je też życzę wszystkim forumowiczom spokojnych, radosnych, otulonych ciepłem rodzinnym (choćby na odległość) Świąt Bożego Narodzenia. A ponieważ jest to czas niezwykłych przemian (jak u Dickensa), tym którzy czekają na dokonanie się jakiegoś cudu życzę, aby ziściło się ich oczekiwanie.

Ciepło wszystkich pozdrawiam.
    😀

jackyl
    Participant

ja tez, ja tez! 🙂

GAWEL
    Participant

Nic dodac nic ujac…czyli WESOLYCH SWIAT 😀 😀 😀

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.