Drodzy Forumowicze,
Święta tuż tuż więc pewnie nie znajdę lepszej okazji żeby Wam podziękować – a jest za co :).
Po pierwsze dziękuję Wam za szereg rad i informacji jakie NIE TAK ŁATWO tu znaleźć (patrz chorobliwe rozmywanie się wątków :). Do Leeds przybyłem z początkiem tego roku, wkrótce potem ściągnąłem rodzinę. Co jakiś czas zderzam się z nowym problemem/zadaniem (początkowo jak i gdzie wynająć mieszkanie, jakie formalności załatwić, gdzie znaleźć Polski kościół ze wspaniałym księdzem Janem, jak dojechać/jak wypełnić/na co zwracać uwagę itp, itd….) i wiele znajduję tu – Dzięki!
Szczególne podziękowania za to, że tak ochoczo i gremialnie krytykujecie i temperujecie wszystkich kombinatorów i cwaniaczków (w odpowiednim tego słowa znaczeniu). Cieszę się, że epoka kiedy normą było chwalenie się tym co 'załatwiłem’, 'skombinowałem’ pomału przemija. Coraz częściej słyszy się otwartą krytykę tego typu zachowań. Super że i tu – Dzięki!
Bardzo fajne są inicjatywy typu wyjazdy forumowe (nie miałem okazji brać udziału ale idea jest super), czy gra w siatkę (z tego ostatniego wraz z żoną korzystaliśmy 🙂 – Dzięki!
Pogodnych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia.
Tomek
PS.
Starałem się wyeliminować wszystkie błędy ortograficzne, gdyby jednak coś zostało to o litość proszę :):):):)