Strona główna Działy Hyde Park Alternatywa dla sky, virgin i freeview?

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    maciekf
    Participant

Czy ma ktoś pomysł na rozszerzenie mojego "pakietu 4" w ramach national tv?
    Nie bardzo uśmiecha mi się płacić abonament (min. Ł16) za "złodzieja czasu" więc pomyślałem, że musi tam być coś jeszcze.
    Może coś w stylu freeview ale przez satelitę?

Pabloo
    Członek

wtedy tez placisz abonament

v-tec
    Członek

Nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi.
    Owszem jest coś takiego jak freeview przez satelitę ale niespecjalnie się opłaca bo musisz kupić za pełną cenę tuner sat. i talerz plus zapłacić za instalację (a biorąc abonament masz to darmo albo po subsydiowanej cenie no i masz więcej rzeczy do oglądania)
    TV licence płacisz zawsze niezależnie od tego co i w jaki sposób odbierasz.

HardcoR
    Participant

Freeview jest for … free , nie musisz płacić ani pensa za odbiór, płacisz tylko za dekoder (od 15 pound ) + TV Licence

Jest ponad 40 kanałów do wyboru, większość jest ok ale kilka z nich to telezakupy – szczegóły : http://www.freeview.co.uk/home

Jest to zdecydowanie najlepsza alternatywa dla standardowych 4 kanałów, no chyba ze weźmiesz jakiegoś deal’a z Virgin lub Sky ( ale to z reguły kosztuje kilka pound na miesiąc i wiąże się z kontraktem)

Upewnij się tylko ze masz TV z złączem Scart ( Eurozłącze) – ale obecnie wszystkie TV mają 🙂

Możesz też kupić TV z wbudowanym odbiornikiem Freeview.

A, i Freeview działa przez zwykłą antenę ( aerial ) nie przez satelitę 🙂

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.