Strona główna Działy Hyde Park Chcesz być dziennikarzem ?

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 61)
  • Autor
    Wpisy
    Sandgirl
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Asix wrote:

”In wrote:

<<<< jako podsumowanie tematu- modlitwa polskich sąsiadów czyli cała prawda o nas samych >>>>

Gdy wieczorne zgasną zorze,
    zanim głowę do snu złożę,
    modlitwę moją zanoszę,
    Bogu Ojcu i Synowi.
    Dopierdolcie sąsiadowi!
    Dla siebie o nic nie proszę,
    tylko mu dosrajcie, proszę!
    Kto ja jestem?
    Polak mały! Mały, zawistny i podły!
    Jaki znak mój? Krwawe gały!
    Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna!
    Zniszczcie tego skur***yna!
    Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada!
    Żeby mu okradli garaż,
    żeby go zdradzała stara,
    żeby mu spalili sklep,
    żeby dostał cegłą w łeb,
    żeby mu się córka z czarnym
    i w ogóle, żeby miał marnie!
    Żeby miał AIDS a i raka,
    oto modlitwa Polaka!

uwielbiam ten film.[/quote]

Wole pierwszy z serii…. ale ten wierszyk jest super… i niestety wiele w nim prawdy…

thomas1
    Członek

Ktos mi podpowiedzial ze dziwna koncowka emailii,@gazeta.pl.No chyba ze maja cos do ukrycia

julka
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    thomas1 wrote:

Ktos mi podpowiedzial ze dziwna koncowka emailii,@gazeta.pl.No chyba ze maja cos do ukrycia

Jak to dziwna koncowka? Ja mam konto email na tym portalu i wcale nie uwazam tego, ze cos dziwnego:)

Anonim
    Gość

julka wrote:

thomas1 wrote:

Jak to dziwna koncowka? Ja mam konto email na tym portalu i wcale nie uwazam tego, ze cos dziwnego:)[/quote]

No właśnie, ja też mam konto na gazeta.pl. Za to redaktorzy gazety mają konta agora.pl. Nadal nie jest to dziwne? 😉

dafunkonline
    Participant

hmm… rzeczywiście dziwne..
    ja też sobie nie przypominam, żeby waldek pracował w wyborczej..
    raczej dla lokalnych tytułów w wlkp… (poza tym kiedy byłem tu w leeds to jak rok temu szykował się finał wośp to napisałem do jednego z tych tytułów, żeby ktoś nagłośnił, ale odzewu nie było, widocznie nic ich to nie obchodziło)

thomas1
    Członek

Jak to dziwna koncowka? Ja mam konto email na tym portalu i wcale nie uwazam tego, ze cos dziwnego:)
    A dziwne troszke poniewaz dziennikarze w Wyborczej uzywaja koncowki AGORA.PL.A email z koncowka @gazeta.pl to zaloze sobie w piec minut.

Anonim
    Gość

Napisałam maila do Wyborczej. Skopiowałam co pisze Waldek i Barbara i dałam im link do forum. Zobaczymy, czy się odezwią 😉

Anonim
    Gość

Dobra, możecie się już przestać martwić zdrowiem Waldemara. Czas najwyższy, żeby administrator wkroczył do akcji i sprawdził IP z jakiego logują się te osoby, bo coś mi mówi, że to jeden człowiek pod 2 loginami. Na stronie ripe sprawdzi się nawet miejscowość, z której się logują, jeśli to komputer firmowy, to nazwę firmy też 🙄

A może ich zablokować? 😈

Żaden Waldemar Wasilewski ani żadna Barbara jakaś tam pracują dla Wyborczej.
    Czas przestać być naiwnym. Mówiłam, że to śmierdzi? Ktoś chciał z nas wariatów zrobić i pograć na naszych uczuciach uśmiercając Bogu-Ducha winnego Waldemara. Hahaha 👿

"Szanowna Pani,

nie wiem, skad wniosek, źe Waldemar Wasilewski jest pracownikiem Agora SA. W tresci przytoczonego przez Panis postu nie ma informacji, jaka firma jest 'najwiekszym wydawca’ – nawet nie ma informacji, czy jest to wydawca polski czy brytyjski.

Pozdrawiam
    Sylwia Pecyna"

Pani Sylwia ma rację, sami dopisaliśmy sobie ideologię po końcówce maila, a "Waldek" ani nie potwierdził, ani nie zaprzeczył …

"Witam,

otrzymalismy juz Panstwa wczesniejszy list w tej sprawie. W ksiaźce telefonicznej pracownikow Agory nie ma osob o podanych nazwiskach.

Pozdrawiam

Anna Gumkowska
    Gazeta.pl"

No i po sprawie.

thomas1
    Członek

Oj niedobrze.Pare dziennikarskich karier wlasnie padlo z wielkim hukiem. 😀

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Przeciez ten caly Wasilewski nigdzie nie napisal ze jest dziennikarzem wyborczej ktos zauwazyl ze ma maila z koncowka:gazeta.pl i od razu ze jest napewno z wyborczej????i Juz fama poszla po forum ze ten Wasilewski z Wyborczej.Zaczeto nawet obrzucac blotem sama wyborcza… Tak ,Tak to jest jak swiat wirtualny pomieszal sie nie ktorym z swiatem realnym.Tak to jest jak sie ocenia czlowieka po tym co tu nabazgrze na forum kolo chcial sie zabawic waszym kosztem i dobrze mu to wyszlo.Pozdrawiam
    Ps: Zyczac troche dystansu zdrowego rozsadku i nie traktowania swiata wirtualnego jako jedynego realnego swiata .niektorzy to chyba sa w Matriksie???:)

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 61)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.