Strona główna Działy Hyde Park Chcesz być dziennikarzem ?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 46)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Ja już na angielskie imprezy nie chodzę. Kiedyś byłam na wieczorze panieńskim mojej koleżanki Vicky. Angielki piją dużo, ale sikaczy. Wino 9,5%. Prawie jak piwo. Kiedy wypiły po kieliszku polskiej wódki (mandarynkowej, przy czym wmówiły sobie, że ta, której wypadnie z butelki madarynka, będzie miała szczęście), zmieszały z tymi swoimi sikaczami… To marnie się to skończyło. W pracy zaś usłyszałam od managerki, że potrułam personel 🙄 😈

Tylko czemu do dziś mi się pytają, kiedy przyniosę znów wódkę- nie wiem. 😕

A koleżanka Vicky rozmyśliła się z wyjścia za mąż. Zamiast na samolot do Tunezji, skąd pochodził jej narzeczony, pojechała na pociąg do rodziców. W dniu ślubu 😛

To chyba nie przez moją wódkę 😳

dafunkonline
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

waldek !!! zgłoś się !!! mail ci nie chodzi czy jak ?

SAMIRAHINI wrote:

Chcecie z Polakow zrobic kolejna nacje zydowska-tak mysle, ze to akurat wyszloby na dobre tym wszystkim "rodowitym" Polakom 😆 😆

hehehee a wiesz ilu patriotów sarmatów spaliłoby się ze wstydu gdyby im pokazać drzewo genealogiczne ? genesis 🙂

darknyhc
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

dafunkonline wrote:

waldek !!! zgłoś się !!! mail ci nie chodzi czy jak ?

SAMIRAHINI wrote:

Chcecie z Polakow zrobic kolejna nacje zydowska-tak mysle, ze to akurat wyszloby na dobre tym wszystkim "rodowitym" Polakom 😆 😆

hehehee a wiesz ilu patriotów sarmatów spaliłoby się ze wstydu gdyby im pokazać drzewo genealogiczne ? genesis :)[/quote]

Pochodzenie to nie jest powod do wstydu, tylko w wiara w to ze jest sie lepszym od innych. Proznosc, chciwosc i nienawisc. A co do tego co napisalem denerwuje mnie to jak na mnie ludzie patrza przez zachowanie i styl bycia innych polakow. Tyle na temat.

towelie
    Członek

a kim jest W.W?Moze pracuje dla MI5 albo MI6?

fatamorgana
    Participant

Podsumowując ten dziwaczny wątek, w którym pojawiły się typowo polskie zachowania, powiem tylko tyle.
    Ktoś był tak bezmyślny, że stwierdził iż ja się nie nadaję na dziennikarza.
    Naprawdę śmieszne. Ja nim jestem (i to ładnych pare lat), nie muszę się "nadawać"…. 😆 😆 😆 🙂
    A to jak dobrze robię swoje, oceniają ludzie o wiele bardziej powazniejsi niż Marta Klecz, która jak powszechnie wiadomo kieruje się wyłącznie złośliwością i niechęcią, bo o tej branży nie ma zielonego pojęcia przecież. Mnie oceniają dobrzy fachowcy i to mi wystarcza.
    Nie muszę nikomu z niczego się tłumaczyć ani niczego udowadniać, zwłaszcza gdy ktoś czyni zarzuty, ale tylko po to aby złośliwie dogryżć.
    Żałosna próba zlośliwości na święta.

A p. Wasilewski tak szumnie zapowiadał czego szukają, a do dzisiaj nie odpisuje na maila. Niezbyt ładnie…. 😕

No to pozdrawiam i życzę wszystkim spokojnych świąt.
    Złośliwym – życzę serdeczności, głupim- mądrości, nieobeznanym- wiedzy, pijanym- trzeźwości, wariatom- normalności, zdenerwowanym- spokoju, zawistnym- miłości do bliźnich, biednym- pieniędzy, bogatym- pokory, Cyganom- aby przestali robić to co tu robią złego, złodziejom- uczciwości, obłudnikom- szczerości, leniom- pracowitości itp, itd.
    Wszystkiego co dobre.

Moze chociaż parę osób w przyszłym roku się zmieni na lepsze…

Wszystkim osobom, które mi w czymkolwiek pomogły w tym mijającym roku, serdecznie dziękuję. 🙂 😀

Anonim
    Gość

fatamorgana piszesz o złośliwości ludzi jednak sam nie potrafisz sie jej wyzbyć w przeddzień świat (zapewne wiesz jak sie to nazywa). chyba ze chcesz dalej kontynuować "dziwaczny watek".

Drodzy interesanci i potencjalni dziennikarze.
    Jestem szefową i przyjaciółką Waldemara Wasilewskiego. Zarejestrowałam się na Waszym forum, aby zakomunikować Wam smutną wiadomość. Z uwagi na charakter pracy Waldemara, podróżował on po całej Europie. Tydzień temu Waldek uległ wypadkowi w Belgii. Jego obrażenia są poważne. Stan jest ciężki, ale już nie krytyczny, bo taki właśnie utrzymywał się do wczoraj. Lekarze czekają, a my razem z nimi.
    Asystentka Waldka przekazała nam wszystkie notatki i dokumenty.
    Proszę Was o cierpliwość i wyrozumiałość.
    Wszystkie umowy, które Waldek zawarł z Wami na tym i innych portalach oraz forach będą zawieszone. Wywiążemy się z terminów płatności oraz z aneksów do umów. Jeszcze raz apeluję o wyrozumiałość.
    W razie jakichkolwiek uwag, niedopatrzeń czy błędów z naszej strony proszę o kontakt na adres:
    barbara.richter-mocarska@gazeta.pl

Proszę również o informacje w sprawie wstępnych umów (niepisanych).

Z poważaniem
    Barbara Richter – Mocarska

Baggins
    Participant

i co? glupio wam?

Anonim
    Gość

Wszystko to jest jak dla mnie szyte grubymi nićmi. Od samego początku do końca 😕

Anonim
    Gość

dora750 wrote:

Wszystko to jest jak dla mnie szyte grubymi nićmi. Od samego początku do końca 😕

nie tylko dla ciebie. 🙄

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Marta wrote:

Mam wrazenie pan Fatamorgana chce powiedziec:

TO JA TUTAJ ROBIE WSZYSTKO I ORGANIZUJE, PISZE, PSTRYKAM ZDIECIA ( slabej jakosci zreszta)- a WY MNIE NIE CHCECIE ????????????????

CZy tylko moje wrazenie?

Panie Wasilewski – o czym mielibysmy pisac?
    Chodzi o blogi czy jakies reportaze?
    Czy to i to?

Ja zawsze czytalam Gazete i wszyscy wokol mnie czytali.
    W dyskusje na temat manipulacji opinia nie bede sie wdawac.

Ja uwazam ze 90% spoleczenstwa to jednak bezmyslne chodzace zombie ktorym trzeba mowic co jest dobre a co zle.

Serdecznie pozdrawiam – nie wiem czym sie zasluzylam na wymienienie mnie jedna z tych wazniejszych osobistosci….
    🙂 ale milo

Nie do konca sie zgodze z Toba Marta ,ale cos w tym jest co napisalas Fata jest czasami kontrowersyjny i wszedzie go pelno ,miej wiecej dlatego z tego powodu wylaczylem sie z forum i przestalem tu pisac.Zmeczylem sie niektorymi komentarzami. Dlatego ze za duszno sie zrobilo mi osobiscie i za duszno na forum.Osobiscie -prywatnie jak wiesz mam bardzo pozytywny stosunek do ALKA.ale tekstow niektorych nie trawie .Osobiscie tez uwazam ze Fata robi wiele dobrego jest pozytywna postacia tego forum i mysle ze powinno byc wiecej osob piszacych tutaj i komentujacych nie tylko Fata.bo wtedy jest tak ze ciagle komentarze faty i reszty w kolko. I mam nadzieje Marta ze twoj komentarz nie byl podyktowany zlosliwoscia w stosunku do ALKA Tylko szczera checia podzielenia sie z innymi twoja opinia.Pozdrawiam wszystkich zyczac Spokojnych ,Radosnych Spedzonych w Zyczliwej atmosferze Swiat Bozego Narodzenia:):):)

ewuski
    Participant

barbara.richter-mocarska wrote:

Zarejestrowałam się na Waszym forum, aby zakomunikować Wam smutną wiadomość. Z uwagi na charakter pracy Waldemara, podróżował on po całej Europie. Tydzień temu Waldek uległ wypadkowi w Belgii. Jego obrażenia są poważne. Stan jest ciężki, ale już nie krytyczny, bo taki właśnie utrzymywał się do wczoraj. Lekarze czekają, a my razem z nimi.

Bardzo przykra wiadomosc 🙁 Mam nadzieje, ze (pan) Waldek z tego wyjdzie. Tego mu z calego serca zycze. Na te i wiele nastepnych Swiat.

Pozdrawiam bardzo cieplo.

In nen tchi
    Participant

<<<< jako podsumowanie tematu- modlitwa polskich sąsiadów czyli cała prawda o nas samych >>>>

Gdy wieczorne zgasną zorze,
    zanim głowę do snu złożę,
    modlitwę moją zanoszę,
    Bogu Ojcu i Synowi.
    Dopierdolcie sąsiadowi!
    Dla siebie o nic nie proszę,
    tylko mu dosrajcie, proszę!
    Kto ja jestem?
    Polak mały! Mały, zawistny i podły!
    Jaki znak mój? Krwawe gały!
    Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna!
    Zniszczcie tego skur***yna!
    Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada!
    Żeby mu okradli garaż,
    żeby go zdradzała stara,
    żeby mu spalili sklep,
    żeby dostał cegłą w łeb,
    żeby mu się córka z czarnym
    i w ogóle, żeby miał marnie!
    Żeby miał AIDS a i raka,
    oto modlitwa Polaka!

Baggins
    Participant

[quote:39ccacc5e3] mam nadzieje Marta ze twoj komentarz nie byl podyktowany zlosliwoscia w stosunku do ALKA Tylko szczera checia podzielenia sie z innymi twoja opinia[/quote]
    🙂

Asix
    Participant
    ”In wrote:

<<<< jako podsumowanie tematu- modlitwa polskich sąsiadów czyli cała prawda o nas samych >>>>

Gdy wieczorne zgasną zorze,
    zanim głowę do snu złożę,
    modlitwę moją zanoszę,
    Bogu Ojcu i Synowi.
    Dopierdolcie sąsiadowi!
    Dla siebie o nic nie proszę,
    tylko mu dosrajcie, proszę!
    Kto ja jestem?
    Polak mały! Mały, zawistny i podły!
    Jaki znak mój? Krwawe gały!
    Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna!
    Zniszczcie tego skur***yna!
    Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada!
    Żeby mu okradli garaż,
    żeby go zdradzała stara,
    żeby mu spalili sklep,
    żeby dostał cegłą w łeb,
    żeby mu się córka z czarnym
    i w ogóle, żeby miał marnie!
    Żeby miał AIDS a i raka,
    oto modlitwa Polaka!

uwielbiam ten film.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 46)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.