Strona główna Działy Hyde Park Poszukuję osób które znały Sylwestra Stypułkowskiego

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    wojt.styp
    Członek

Szukam osób, które miały kontakt w miesiącach październik/listopad 2007 z moim bratem Sylwestrem Stypułkowskim.
    Brat zginął w potrącony przez autobus 16 listopada 2007 r. na Meadow Road. W zwiazku z jego śmiercią mam wiele watpliwości i mam nadzieję, że może kontakt z osobami, które spotkały go wcześniej pozwoli mi rozwianie kilku z nich.

Jego ostatni adres zamieszkania 11 Bismarck Street Beeston Leeds.
    Nie wiem gdzie pracował, ostatnio prawdopodobnie w jakiejś piekarni, a wczesniej w rozlewni Coca-Coli.
    Z tego co wiem był również studentem Leeds College of Technology, gdzie uczestniczył w zajęciach na kursie języka angielskiego.

Bardzo prosze o kontakt wszystkich, którzy mieli z nim styczność i mogliby powiedzieć o nim cokolwiek.

Z góry serdecznie dziękuję.

Mój mail: wojt.styp@interia.pl

wojt.styp
    Członek

Jeszcze raz ponawiam prośbę o nawiązanie kontaktu przez osoby znające mojego brata i podkreślam że wszelkie informację bedą wyłącznie do mojej wiadomości.

v-tec
    Członek

Czy mógłbyś coś napisać na temat tego wypadku? Nie słyszałem aby w Leeds miał miejsce jakiś 'wypadek autobusowy’ a musiało by być o tym dość głośno. Niecodziennie ludzie giną w autobusach. Sory że się tak dopytuję, nie musisz odpowiadać. A może ktoś inny coś wie na ten temat?

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.