Strona główna Działy Hyde Park Andrzejki

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Shaman
    Członek

nie bo sie nie spelni 8) …

Dzieju
    Participant

Wiem ze powinno sie wrozyc w wigilie Sw Andrzeja, ale wraz z Rada 74 przesunelismy wrozenia na dzien po, 4 godz po zachodzie slonca ;P

derailed
    Participant

Rada 74 sama sobie wyznacza terminy… 😆 😆 😆

Wiec to juz nasza ofiacjalna nazwa??? RADA 74…. 😉

Jak to wspaniale brzmi… 😆

Asix
    Participant

mi sie wywrozylo MR2.
    mrrr….
    samospełniająca sie przepowiednia 🙂

ewelin
    Participant

a kto idzie na imprezke andrzejkową ❓ 🙂

http://rozrywki-leeds.net/

millka
    Członek

siemka, ja sie wybieram do stadium

millka
    Członek

czy ktos jeszcze wybiera sie na ta imprezke andrzejkowa w stadium ❓ 😀

ewelin
    Participant

Ja byłam i impreza troche mnie rozczarowała… mało ludzi ( pewnie ze względu na miejsce imprezy – trudno było się tam dostać), muzyka taka sobie noo i miejsce, na samym początku odrzucił mnie jego niemiły zapach… Oczywiście jak to na polskich imprezach bez bijatyki się nie obeszło 🙄 😕

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ewelin wrote:

Oczywiście jak to na polskich imprezach [b:3cc75dad31]bez bijatyki się nie obeszło [/b:3cc75dad31]:roll: 😕

😯 😯 😯
    Znowu?
    Może sprostujmy:
    Nie na wszystkich polskich imprezach, bo np. te organizowane przez Leeds.pl nigdy nie mają żadnych incydentów…. 🙂 😉

Czyżby Janusze i dresy znów rozrabiali?

ewelin
    Participant

Noo tak na tych organizowanych przez Leeds.pl nie mam takich incydentów, ale tych większych organizowanych przez jednego Adama(starającego się robić coś fajnego dla Polaków) zawsze są… 😕 zastanawia mnie, po co on w ogóle się tak stara, skoro inni tego nie potrafią docenić 🙄 😕

fatamorgana
    Participant

I znów się nie zgodzę…
    Na pewno nie na wszystkich imprezach robionych przez Adama sa burdy.
    Byłem na niejednej i nic się złego nie działo.
    Wszystko zależy kto i po co akurat przychodzi.
    Niektórzy wyszli z "wiochy", ale niestety "wiocha" nie wyszła z nich… 😈
    Niektórzy najwidoczniej nadal myślą, że idą do swojej remizy gdzie przyjdą nawaleni goście z sąsiedniej wsi i będzie się z kim lać.
    😆

ColumbijczyK
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Asix wrote:

mi sie wywrozylo MR2.
    mrrr….
    samospełniająca sie przepowiednia 🙂

mr2 powiadasz powiedz cos wiecej o niej – sorki za off toPa

darknyhc
    Participant

A co to za impreza bez bijatyki ? Ludzie, sa konfliktowi i nic juz nie poradzisz 😀 tak w ogole kto sie bil ? Dwoch polakow, czy moze na tle rasistowskim ?

zlosnica2005
    Członek

Mam pytanko: Kiedy leeds.pl organizuje jakas impreze?

ewelin
    Participant

Dobra Fatamorgana użyła, złego słowa, miało być przeważnie…
    Biło się dwóch polaków i w sumie to nie wiem o co, po prost wlecieli na parkiet i się na siebie rzucili… odciągnęli ich od siebie, ale nie na długo bo znów się zaatakowali, aż w końcu ich "wyproszono" 😉

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.