Strona główna Działy English Zone What a f..k is Hung(a)ry?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Uxbridge
    Członek

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=juOQhTuzDQ0[/youtube]

Minek
    Członek

😯
    Doprawdy… nie wiem już… śmiać się…? czy płakać…? Ta pani reprezentuje żenująco niski poziom wiedzy geograficznej, ale nie wydaje mi się, aby tylko, skoro nawet o takim kraju jak Węgry nie słyszała… Pozdrawiam ciepluchno…!

Uxbridge
    Członek

To ze ona nie wiedziala o istnieniu Wegier to jeszcze pol biedy. Ona byla przekonana ze Europa to kraj i nie byla pewna co to takiego jest Francja.
    A najbardziej rozsmieszyl mnie fakt, ze wszyscy lacznie z prowadzacym "wiedzieli" ze kraj nazywa sie HUNGRY.
    Ciekawe, czy moglaby zostac prezydentem USA? Kto wie.
    Jest taki dowcip, w ktorym amerykanski chirurg chwali sie osiagnieciami chirurgii plastycznej w USA i mowi:
    "…a mysmy przyszyli usmiech do konskiej du..y i wygrala wybory prezydenckie!"

Shaman
    Członek

americans for you…

v-tec
    Członek

A czy wy mądrzy ludzie znacie nazwy wszystkich stanów USA?
    Niezrozumienie różnicy między Europą a jej krajami jest w Ameryce o tyle zrozumiałe, że oni są przyzwyczajeni do innej (swojej) struktury: jest 50 States (krajów) które tworzą państwo – Unię (USA), i wydaje im się że analogicznie jest w Europie: wiele krajów tworzy państwo – European Union.
    Więc aż tak bym nie załamywał rąk.

Shaman
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

A czy wy mądrzy ludzie znacie nazwy wszystkich stanów USA?
    Niezrozumienie różnicy między Europą a jej krajami jest w Ameryce o tyle zrozumiałe, że oni są przyzwyczajeni do innej (swojej) struktury: jest 50 States (krajów) które tworzą państwo – Unię (USA), i wydaje im się że analogicznie jest w Europie: wiele krajów tworzy państwo – European Union.
    Więc aż tak bym nie załamywał rąk.

powiedzial "medrzec" v-tec…

kunegunda
    Participant

a ja sie v zgadzam. tak samo sie dziwie ze ludzie smieja sie ze znikomej wiedzy anglikow na temat historii wschodniej europy, ale oczywiscie nikt nie bieze pod uwage tego ze ich historia jest owiele bardziej naszpikowana datami i wydazeniami niz nasza

v-tec
    Członek

F… you shaman

Minek
    Członek

A ja nigdy nie spuszczę kurtyny powiek swych na głupotę i totalną niewiedzę ze zrozumieniem, choć wiem- rzeczą ludzką się mylić, rzeczą ludzką jest błądzić… Nasz to wybór ja potraktujemy Pania z tego filmiku. Ja się już na ten temat wypowiedziałem. Pozdrawiam ciepluchno…!

girkit
    Participant

laska jest aktorka , to taki program maly geniusz i glupia blondynka , maly ma byc madry a ona zajmujaco durna .. tyle ..

amerykanski szoł , widac nienajgorszy skoro daliscie sie nabrac 😉

Uxbridge
    Członek

Masz rację że to taki format. Ale mnie głównie to "Hungry" rozwaliło. Mały też tak napisał. Oni naprawdę nie maja pojęcia o geografii.

julka
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Uxbridge wrote:

Masz rację że to taki format. Ale mnie głównie to "Hungry" rozwaliło. Mały też tak napisał. Oni naprawdę nie maja pojęcia o geografii.

Napisal "Hungary".

Dana
    Participant

Jak zwykle kobiety są bardziej spostrzegawcze, Julka ma rację – napisał Hungary – niestety z wymową było gorzej…. 😳

Malgon
    Participant

1) Moim zdaniem to autentyk, a nie gra aktorska.
    2) I nie porownujmy znajomosci wszystkich stanow w USA (ze to niby obowiazek?! i kazdy Amerykanin je zna, tak? 🙂 ) ze znajomoscia chocby nazw panstw!

Uxbridge
    Członek

Faktycznie, chopak napisał dobrze. Zasugerowałem się wymową. A laska to ichnia laureatka "Idola", teraz piosenkarka.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.