Strona główna Działy Hobby KoRn

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    rollingstone
    Członek

ja mam 😆 😆

rudy_691
    Członek

nawet nie wiedzialem ze jest koncert 😀 dzieki za cynk, sprobuj na livenation.co.uk albo ticketweb.co.uk

makumba
    Participant

z pierwszej stronki jest przekierowanie do ticket master…:/ a druga nie ma tego wydarzenia w spisie…trzeba bedzie isc do konika, bo bilet na koncert w warszawie 200 Euro 😐 + 30 przesylka…masakra, przesylka kosztuje prawie tyle co bilet na koncert w UK…ja za wszystko winie kaczynskich 😛

rudy_691
    Członek

wlasnie gdzies wyczytalem ze bilety na Manchester sa najprawdopodobniej wyprzedane wszystkie…

makumba
    Participant

koniki beda przed wejsciem :]

rollingstone
    Członek
    Asix
    Participant

hurra !
    jade 🙂
    tylko gdzie moja koszulka Korna?

makumba
    Participant

ja nawet nie musialem isc do konika :] bilet juz mam :]

darknyhc
    Participant

Dno! Ta kapela jeszcze w ogole dziala :/ Ja bym raczej radzil sie wybrac na tegoroczny Persistence Tour w Londynie

julka
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    darknyhc wrote:

Dno! Ta kapela jeszcze w ogole dziala :/ Ja bym raczej radzil sie wybrac na tegoroczny Persistence Tour w Londynie

Wszytko dno i radzilbys pojscie na co innego… (patrz post o aikido).

Nie wolno oceniac czyjegos gustu. Mogles bardzo urazic jakiegos zagorzalego fana KoRna.

derailed
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

julka wrote:

darknyhc wrote:

Wszytko dno i radzilbys pojscie na co innego… (patrz post o aikido).

Nie wolno oceniac czyjegos gustu. Mogles bardzo urazic jakiegos zagorzalego fana KoRna.[/quote]

Na przyklad mnie, tez sie wybieram na ten koncert, KORN’u nie przegapie…

darknyhc
    Participant

"Nie wolno oceniac czyjegos gustu. Mogles bardzo urazic jakiegos zagorzalego fana KoRna."
    O to chodzi, ze tez kiedys sluchalem korna. Oceniam tylko aktualna dzialanosc i mowie, ze to dla mnie dno. Gdzie Ty sie tutaj doszukales checi urazy i oceny czyjegos gustu? Skoro uwazam, ze to dno to jak najbardziej moge to powiedziec. Chyba, ze jest inaczej :> ?

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.