Strona główna Działy Hobby Zrzeszenie Polskich Panien

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    zaba-madrala
    Członek

Kiedys panny z dobrych domow szydelkowaly wieczorami czytajac przy tym ksiazki, dzis pracujemy na nasza niezaleznosc ale praca to nie wszytsko. Jezeli podoba Ci sie pomysl oderwania od chlopaka, pracy i pobycie w babskim gronie zglaszaj sie oferujemy ;
    – wspolne gotowanie i poprawianie naszych zdolnosci kulinarnych
    – blyskotliwe rozmowy o tym co nas wzrusza np dobra sztuka
    – przy blizszym poznaniu wspolne wycieczki niekoniecznie do salonu spa … w koncu mozna to zrobic w domu na naszym spotkaniu

Allecto
    Participant

Jak najbardziej popieram.Masz juz wiec pierwsza chetna 😉

achna
    Participant

Ja tez sie pisze 🙂

Asix
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    zaba-madrala wrote:

Kiedys panny z dobrych domow szydelkowaly wieczorami czytajac przy tym ksiazki, dzis pracujemy na nasza niezaleznosc ale praca to nie wszytsko.

a ja bym dla odmiany troche poszydelkowala….

Anonim
    Gość

Znaczy, co? Kółko różańcowe? 😯 😛

PS. A podstarzałe panny z dobrego domu, też się mogą załapać? 😕 :twisted:[/size:7208f870c4]

Allecto
    Participant

No… ja juz dawno nie szydelkowalam 😉 Czas odświeżyć paluszki 😀

Sandgirl
    Członek

Mnie tam interesuja zupelnie inne sprawy 😉
    Moze zamiast w/w zajec wybralybyscie sie na kurs html do ewuski 😉
    Milo spedzicie czas i czegos pozytecznego sie nauczycie 🙂
    Moze tez sie przejde 😉

Baggins
    Participant

albo texas poker?

27Madlen
    Participant

Ja tam wole porobić coś innego, np wyjść na imprezkę do Oceanu… 😉 😆

Allecto
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    27Madlen wrote:

Pomysl tez dobry 😉

tonieja
    Członek

Allecto wrote:

27Madlen wrote:

Pomysl tez dobry :wink:[/quote]

lokal fajowy, tylko ze strasznie pachnie spoconymi stopami. To – jakby nie bylo – zabija troszke romantyzm. 🙁

27Madlen
    Participant

Co prawda to prawda, troszeczkę śmierdzi, ale jak jestem po kilku drinach to już mi to nie przeszkadza, tylko na początku 😀

akukain
    Participant

Baby do boju!!!!!! 🙂

Allecto
    Participant

Powinnysmy zrobic babski wypad 😉

kamil-kraki
    Participant

popieram pomoc kulinarna przez panie i bardzo to szanuje :p mi to niezbyt wychodzi pozdro 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.