Strona główna Działy Hyde Park Nokia 95

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    jackyl
    Participant

przywiesza sie okazjonalnie.. poza tym same zalety 😉

teraz na n95 8gb warto poczekac.

end2005
    Participant

wiem slyszalem ze sie przywiesza czasami ale kupilem sobie taka bo fajna zabawka , to na pewno ze warto poczekac na n95 8gb 😀 😀

rotson
    Członek

Moja juz sie nie przywiesza bo zainstalowalem nowe oprogramowanie (V12.0.013), dolozylem polskie menu i nawigacje (Route 66 z mapa UK -pokrycie terenu 99%) i to wszystko za free. Warto tez wrzucic ciekawa gierke. Telefon wypasizna 😀

end2005
    Participant

a masz jakies ciekawe gierki np. przez bluta na kilka telefonow albo gierki z uzyciem kamerki w telefonie 😀

rotson
    Członek
    end2005
    Participant

dzieki , dawaj cie jakies nowosci i wszystko co macie o noki 95

end2005
    Participant

😥 co tak cisza

rayden01
    Członek

Najbardziej wadliwy telefon jaki kiedykolwiek widzialem. W chwili obecnej Maja wadliwe wyswietlacze, po paru dniach wygasaja piksele, nastepna dosc spotykana wada to audio fault, poprostu glos jest strasznie trzeszczacy, i ostanie co sie psuje w niej dosc czesto to volume button poprostu wciska sie do srodka. A tak pozatym to jeszcze tak jak mowiecie sie zawiesza , nie wlacza sie czasem wogole, camera tez siada. Wiec ogolnie bardzoo wadliwy telefon i trzeba miec duzo szczescia aby trafic na taki ktory troszke pozyje 😛

lemieuxleeds
    Participant

telefon lipa zreszta jak cala seria N akumulator to trzeba chyba na plecach nosic bateria jest tragiczna a te wszystkie opcje co on posiada to chyba sa zabawka dla przerosnietych gimnazjalistow nie polecam!!!

end2005
    Participant

chyba troszke przesadzacie az taki nie wypal to on chyba nbie jest a c do baterii to cos za cos duzy wyswietlacz to co chcecie od bateriii 😀

olszak
    Członek

mi bateria trzyma do 3 dni trzeba tylko troche w opcjach poszperac 🙂 mam zamiar sobie wlasnie wziasc abonament z niegraniczonym internetem zeby gps dziala i tu chyba jedyna wada telefonu aby korzystac z nawigacji trzeba sie laczyc z internetem , a tak pelen wypas polecam ! POZDRO

tonieja
    Członek

Mialem do czynienia z dwoma modelami Nokii z serii N: N73 i N80.
    Poczatek mojej przygody to byl wielki niewypal bo okazalo sie ze Nokia wypuscila swoj sprzet z wadliwym oprogramowaniem. Co wiecej, przez kilka miesiecy czekalem na poprawke, poniewaz nie byli w stanie znalezc bledu.
    Telefon sie zawieszal, restartowal, odmawial przerwania polaczenia, przerywal polaczenia samoistnie, wyrzucal jakies nonsensy odnosnie braku pamieci wtedy gdy nie powinien byl. Uzywalem trzech egzemplarzy N73 i jednego N80 i wniosek mam jeden…

Moim zdaniem Nokia nie dba o klienta wypuszczajac na rynek sprzet, ktory nie zostal doglebnie przetestowany. Zniecheca mnie to do calej N-series/gamy produktow Nokii. Jedyne co mnie w Nokii przyciaga to fakt ze bardzo przyjemnie sie dla niej programuje. Musze tez dodac ze po wgraniu poprawki caly telefon pracuje znacznie lepiej, jednak oczekiwanie na nia bylo zbyt dlugie.

Mam nadzieje ze sie poprawia.

mage
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    tonieja wrote:

Moim zdaniem Nokia nie dba o klienta wypuszczajac na rynek sprzet, ktory nie zostal doglebnie przetestowany.

Rynek sie zbyt dynamicznie rozwija, nie ma czasu na doglebne testy, trzeba wypromowac nowy model zanim zrobi to konkurencja…

v-tec
    Członek

Coraz częściej jest tak że niezłe w sumie sprzęty w momencie wypuszczenia na rynek najeżone są bugami w firmware.
    Potem albo mozolnie poprawia się to (użytkownicy w roli przymusowych beta-testerów) albo i nie.
    Dotyczy to np. telewizorów, dvd recorderów, odbiorników sat, no i od pewnego czasu komórek. Wg motto: dał nam przykład Microsoft jak postępować mamy
    Programiści do roboty!

Uxbridge
    Członek

Uzytkownik ma gdzies jakosc produktu w momencie podejmowania decyzji o zakupie. Musi miec nowosc teraz, zaraz, szybciej niz sasiad zeby sie chwalic nowym gadgetem. Zwraca uwage na obietnice i features’y a nie na to czy ich rzeczywiscie potrzebuje. Rynek idzie mu na reke. Nowa wersja programu musi byc napakowana nowymi mozliwosciami zeby sprzedawcy mieli co zachwalac. I to dyktuje system pracy programistow.
    Mniej istotne sa bledy, wazne sa nowe wlasciwosci nawet jak kiepsko dzialaja. Nie ma czasu na doglebne testy. Mamy dotrzymac napietych i czesto nierealnych terminow. Bo inaczej ludzie kupia od konkurencji, firma straci rynek a my prace.
    Patrz v-tec, ty musiales koniecznie zaczac uzywac Visty. XP nie spelnial twoich oczekiwan? Nie, ty chciales miec nowe swiecidelka. Godzisz sie na braki, wiec akceptujesz te polityke. My dajemy ci to czego tak naprawde chcesz. Klient nasz pan.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.