Strona główna › Działy › Hyde Park › Dziewczyny!
Masz wyznawce jackyl… 😆 😆 😆
PS. Indra popatrz post wyzej…wcislem sie jakos przed ciebie… 😉
Moze i obdarzyla, ale dobrze by bylo, zeby z tego jeszcze cos wynikalo;)
Coz, wspolczuje doswiadczen.. 😉
A jedna nigdy nie weszla w parade drugiej? Po co komplikowac sobie zycie?;)
to wiesz, zalezy kto jakim zegarem taktowany jest 😉
Nie powiem, bo jeszcze bys sie zdziwil:)
bardzo bym sie zdziwil, gdybym sie zdziwil czyms, co bys powiedziala.. 🙂
Tu sie sprzeczac nie bede, ale i tak wiem, ze bardziej to dotyczy Was, niz Nas:)
a gdzie bedziesz? 🙂
wiesz swoje, tego sie trzymaj.. 😀
Coz mam Ci rzec? Czasami warto sie postarac, czasami nie;)
czasami warto myslec, czasami nie 🙂
Ale ale, odnosze wrazenie, ze zawedrowalismy troszke za daleko od tematu posta:))
eee a jaki byl temat posta??
jackyl wrote:derailed wrote:Indra wrote:derailed wrote:A bo sie sprzeczacie jak i tak wiadomo jak jest… 8)
Nie nazwalabym tego sprzeczaniem sie, nie wiem jak jakcyl:) To bardziej wymiana informacji o roznicach miedzy braniem, dawaniem i inteligencja:))[/quote]
No niech Ci bedzie wymiana informacji, zle to nazwalem, ale i tak wiadomo jak jest :lol:[/quote]
znaczy jak jest? :)[/quote]
a taka ze najwieksza przyjemnoscia jest gdy dajesz i bierzesz, a do dawania potrzebne sa nasze 2 mozgi :)[/quote]
a do brania? 😉
W tym temacie ciezko z kobietami dojsc do porozumienia a skoro jestem facetem to jestem za Toba jackyl. W jedosci sila…
Co tu nam beda gadac 😉
solidarnosc plemnikow! 🙂
przebic ja moze tylko solidarnosc jajnikow.. 😉
derailed wrote:W tym temacie ciezko z kobietami dojsc do porozumienia a skoro jestem facetem to jestem za Toba jackyl. W jedosci sila…
Co tu nam beda gadac 😉
solidarnosc plemnikow! 🙂
przebic ja moze tylko solidarnosc jajnikow.. ;)[/quote]
Tylko ze my i tak mamy wiecej amunicji… 8)
jackyl wrote:derailed wrote:W tym temacie ciezko z kobietami dojsc do porozumienia a skoro jestem facetem to jestem za Toba jackyl. W jedosci sila…
Co tu nam beda gadac 😉
solidarnosc plemnikow! 🙂
przebic ja moze tylko solidarnosc jajnikow.. ;)[/quote]
Tylko ze my i tak mamy wiecej amunicji… 8)[/quote]
ale one maja sex appeal (no, niektore przynajmniej) 8)
a do brania? 😉
Nie wiedzialem ze musze Cie uswiadamiac, ale odp jest taka sama 😀
Indra wrote:Moze i obdarzyla, ale dobrze by bylo, zeby z tego jeszcze cos wynikalo;)
Coz, wspolczuje doswiadczen.. ;)[/quote]
Nie skuszalam sie na doswiadczenia z takimi przypadkami:) Aczkolwiek, dziekuje za troske, ja i moje doswiadczenia:)
bardzo bym sie zdziwil, gdybym sie zdziwil czyms, co bys powiedziala.. 🙂
Oh, nie chce Cie narazac na taka ilosc zdziwien:)
a gdzie bedziesz? 🙂
Wszedzie tam, gdzie ja polnoc, a Ty poludnie;) Mozemy sie spotkac gdzies przy rowniku:)
czasami warto myslec, czasami nie 🙂
I tak doszlismy do wniosku, ze z mysleniem jest tak samo, jak z jakoscia dawania:) Raz warto, raz nie:)
eee a jaki byl temat posta??
ja nie wiem, czy ktos to jeszcze pamieta:)
tylko czekac na na nowy dzial pt "Kosmate Mysli" 🙂
jackyl wrote:a do brania? 😉
Nie wiedzialem ze musze Cie uswiadamiac, ale odp jest taka sama :D[/quote]
nie musisz, ale mozesz, jak lubisz 😉
aczkolwiek jak bym mial sie technicznie spierac, to do brania jeden by starczyl byl 😉
aczkolwiek jak bym mial sie technicznie spierac, to do brania jeden by starczyl byl 😉
tecznicznie to ta sama przyjemnosc powina dawac dmuchana lalka, co prawda nie sprawdzile,
ale wydaje mi sie ze wole z z pociagajaca kobieta i w wyszukany sposob a do tego potrzebujesz juz drugiego mozgu – to potwierdzone 🙂
przebic ja moze tylko solidarnosc jajnikow.. 😉
Chcialam zauwazyc, ze jak na razie nie mam sie z kim solidaryzowac:) Niestety zostalam z Wami sama… Mozecie sie cieszyc przewaga, ale nie przyzwyczajac;-)
Mozecie sie cieszyc przewaga, ale nie przyzwyczajac;-)
wiesz ze do wszystkiego dobrego latwo sie przyzwyczaic
Nie skuszalam sie na doswiadczenia z takimi przypadkami:) Aczkolwiek, dziekuje za troske, ja i moje doswiadczenia:)
nasz komplet prosi bardzo 😉
Oh, nie chce Cie narazac na taka ilosc zdziwien:)
oh, wdziecznosc ma zna granice 😉
Wszedzie tam, gdzie ja polnoc, a Ty poludnie;) Mozemy sie spotkac gdzies przy rowniku:)
i jak to jest, ze gdy facet pyta 'gdzie bedziesz’ babie sie wydaje, ze chce sie spotkac..? 🙄
I tak doszlismy do wniosku, ze z mysleniem jest tak samo, jak z jakoscia dawania:) Raz warto, raz nie:)
a tu moge tylko przymerdac ogonkiem 🙂
tylko czekac na na nowy dzial pt "Kosmate Mysli" 🙂
juz bys sie na moda pisala, co? 😉
jackyl wrote:aczkolwiek jak bym mial sie technicznie spierac, to do brania jeden by starczyl byl 😉
tecznicznie to ta sama przyjemnosc powina dawac dmuchana lalka, co prawda nie sprawdzile,
ale wydaje mi sie ze wole z z pociagajaca kobieta i w wyszukany sposob a do tego potrzebujesz juz drugiego mozgu – to potwierdzone :)[/quote]
to co dla Ciebie jest 'pierwszym mozgiem’? 🙂
to co dla Ciebie jest 'pierwszym mozgiem’? 🙂
hehe
do dmuchanej lali (czytaj tez pierwszej lepszej) nie jest Ci potrzebny mozg, czy inaczej gorna czesc ciala. Wystarczy doplyw krwi do tej dolnej czesci 😀