Strona główna › Działy › Hyde Park › Dziewczyny!
Zawsze twierdzilem ze dziewczyny swintusza bez porownania bardziej niz faceci 😉
Dziewczyny nie swintusza. Dziweczyny prowadza naukowe rozwazania w celach poznawczych:)
pytanie.. czym? 😀
To mezczyzni zostali wyposazeni w dwa osrodki mozgowe, ktorych aktywnosc zalezy od poziomu ukrwienia 😉
Uxbridge wrote:Zawsze twierdzilem ze dziewczyny swintusza bez porownania bardziej niz faceci 😉
Dziewczyny nie swintusza. Dziweczyny prowadza naukowe rozwazania w celach poznawczych:)
pytanie.. czym? 😀
To mezczyzni zostali wyposazeni w dwa osrodki mozgowe, ktorych aktywnosc zalezy od poziomu ukrwienia ;)[/quote]
to ze jest 2:1 dla nas to wiadomo. i wlasnie dlatego pytam, o Wasz odpowiednik. choc gdyby sie oprzec na powszechnie stosowanych okresleniach, mozna wyciagnac wniosek, iz to mezczyzni tylko mysla.. kobiety 'daja’..
;))
to ze jest 2:1 dla nas to wiadomo. i wlasnie dlatego pytam, o Wasz odpowiednik.
Kobiety nie potrzebuja miec dwoch osrodkow mozgowych, jeden zupelnie nam wystarcza, a i tak smiem twierdzic, ze dziala bardziej efektywniej niz Wasze dwa:) Wynika to z tego ze, jak wiadomo, w jednym czasie uzywac mozecie tylko jednego;-) Nie liczy sie ilosc, tylko jakosc:-)
choc gdyby sie oprzec na powszechnie stosowanych okresleniach, mozna wyciagnac wniosek, iz to mezczyzni tylko mysla.. kobiety 'daja’..
Zauwaz, ze wazna jest wspomniana przeze mnie jakosc myslenia, a z ta jakoscia u Was czasami jest roznie;-) Co do dawania, to Staszek Sojka kiedys zaspiewal "na mily Bog, zycie nie tylko po to jest by brac…" 😉
”jakcyl” wrote:to ze jest 2:1 dla nas to wiadomo. i wlasnie dlatego pytam, o Wasz odpowiednik.
Kobiety nie potrzebuja miec dwoch osrodkow mozgowych, jeden zupelnie nam wystarcza[/quote]
Mezczyzni zapewne tez nie potrzebuja, ale tak natura chojnie obdarzyla 😉
a i tak smiem twierdzic, ze dziala bardziej efektywniej niz Wasze dwa:) Wynika to z tego ze, jak wiadomo, w jednym czasie uzywac mozecie tylko jednego;-)
smiala dziewka! 🙂 tylko, ze.. jak stare polskie przyslowie mowi.. co dwie glowy, to nie jedna 😉
Nie liczy sie ilosc, tylko jakosc:-)
tia.. i moze jeszcze powiesz ze size doesn’t matter? 😛
Zauwaz, ze wazna jest wspomniana przeze mnie jakosc myslenia, a z ta jakoscia u Was czasami jest roznie;-)
i to nas laczy, ze u Was czasami tez 🙂
Co do dawania, to Staszek Sojka kiedys zaspiewal "na mily Bog, zycie nie tylko po to jest by brac…" 😉
z jakoscia dawania tez jest roznie.. 🙂
Mezczyzni zapewne tez nie potrzebuja, ale tak natura chojnie obdarzyla 😉
Moze i obdarzyla, ale dobrze by bylo, zeby z tego jeszcze cos wynikalo;)
smiala dziewka! 🙂 tylko, ze.. jak stare polskie przyslowie mowi.. co dwie glowy, to nie jedna 😉
A jedna nigdy nie weszla w parade drugiej? Po co komplikowac sobie zycie?;)
tia.. i moze jeszcze powiesz ze size doesn’t matter? 😛
Nie powiem, bo jeszcze bys sie zdziwil:)
i to nas laczy, ze u Was czasami tez 🙂
Tu sie sprzeczac nie bede, ale i tak wiem, ze bardziej to dotyczy Was, niz Nas:)
z jakoscia dawania tez jest roznie.. 🙂
Coz mam Ci rzec? Czasami warto sie postarac, czasami nie;)
Ale ale, odnosze wrazenie, ze zawedrowalismy troszke za daleko od tematu posta:))
Ale ale, odnosze wrazenie, ze zawedrowalismy troszke za daleko od tematu posta:))
No wlasnie, o japonkach cos bylo… 😆 😆 😆
Indra wrote:Ale ale, odnosze wrazenie, ze zawedrowalismy troszke za daleko od tematu posta:))
No wlasnie, o japonkach cos bylo… 😆 😆 :lol:[/quote]
Widze, ze Ty juz calkiem pograzyles sie w temacie roznic….bardziej fizycznych;))
A bo sie sprzeczacie jak i tak wiadomo jak jest… 8)
A bo sie sprzeczacie jak i tak wiadomo jak jest… 8)
Nie nazwalabym tego sprzeczaniem sie, nie wiem jak jakcyl:) To bardziej wymiana informacji o roznicach miedzy braniem, dawaniem i inteligencja:))
derailed wrote:A bo sie sprzeczacie jak i tak wiadomo jak jest… 8)
Nie nazwalabym tego sprzeczaniem sie, nie wiem jak jakcyl:) To bardziej wymiana informacji o roznicach miedzy braniem, dawaniem i inteligencja:))[/quote]
No niech Ci bedzie wymiana informacji, zle to nazwalem, ale i tak wiadomo jak jest 😆
Indra wrote:derailed wrote:A bo sie sprzeczacie jak i tak wiadomo jak jest… 8)
Nie nazwalabym tego sprzeczaniem sie, nie wiem jak jakcyl:) To bardziej wymiana informacji o roznicach miedzy braniem, dawaniem i inteligencja:))[/quote]
No niech Ci bedzie wymiana informacji, zle to nazwalem, ale i tak wiadomo jak jest :lol:[/quote]
znaczy jak jest? 🙂
W tym temacie ciezko z kobietami dojsc do porozumienia a skoro jestem facetem to jestem za Toba jackyl. W jedosci sila…
Co tu nam beda gadac 😉
znaczy jak jest? 🙂
Ja tez sie chetnie dowiem:)
derailed wrote:Indra wrote:derailed wrote:A bo sie sprzeczacie jak i tak wiadomo jak jest… 8)
No niech Ci bedzie wymiana informacji, zle to nazwalem, ale i tak wiadomo jak jest :lol:[/quote]
znaczy jak jest? :)[/quote]
a taka ze najwieksza przyjemnoscia jest gdy dajesz i bierzesz, a do dawania potrzebne sa nasze 2 mozgi 🙂
Masz wyznawce jackyl… 😆 😆 😆
PS. Indra popatrz post wyzej…wcislem sie jakos przed ciebie… 😉