Strona główna › Działy › Hyde Park › Dziewczyny!
Fata, Litwini????
Chodzi ci o tych dryblasów o mordach wsioków jeżdżących obowiązkowo czarnymi bmw lub audi z obowiązkowo wyklejonymi ciemną folią szybami i 30 calowymi alufelgami ??
Coś kiepsko cenisz polskie dziewczyny…
Fakt że zaradni są. Na pewno każdy potrafi rozkręcić swoją beemkę na części 1sze i naprawić dach ze słomy w chałupie jak przecieka
Chciałbym Cię widzieć mądralo, czy byś im to powiedział w oczy….
Nawet po polsku.
To coś napisał, to są stereotypy- zupełne.
To tak, jakbyś po odwiedzeniu zapadłych wioch na wschodniej ścianie Polski, powiedział to samo o Polakach…
Mają Polacy swoich Januszów i niemiłych cwaniaczków, mają i Litwini.
Ale to nie całość.
Btw, określenie "mordach wsioków" pozostawiam bez komentarza…
Można wyglądać na "wsioka", ale być prostolinijnym -i co wazniejsze- spokojnym i uczciwym człowiekiem…
Lepszy taki, niż anglosaski cwaniak z gębą wypchaną szpanerstwem i z brakiem rozumu oraz ludzkich uczuć.
jackyl wrote:na szczescie brak doswiadczen z maszkarami (sorry, atrakcyjnymi inaczej..) szukajacymi 'zapchajdziury’ po pijaku.. ;))
Ona nie jest tak zla, jak na angielke bardzo ladna i zgrabna. Ale ja i tak wole nasze dziewczyny z nad Wisly. Polki maja to cos w sobie co saprawia ze chce sie zyc… 8)[/quote]
A co??Wieksze odrosty 😆 😆 ???
Powaznie mowiac, to udowodnione jest,ze stosunkowo wieksze zainteresowane przejawiamy wobec przedstawicieli tej samej rasy,tej samej nacji, ba!!nawet wobec dorastajacych w podobnym srodowisku geograficznym (mikro i makro srodowisku spolecznym takze).
Kodowanie elemetow otaczajacego nasz swiata w tym takze wzorcow stanowiacych czesc recepcji kulturowej, odbywa sie w wiekszosci nieswiadomie.Dlatego tez nie bez powodu nasza uwage skupiaja czynniki podobne do tych,ktore zarejestrowalismy najintensywniej na przestrzeni calego naszego dotychczasowego zycia.Czasem gdy ich intensywnosc przybiera forme extremum, moga generowac fetysze.
Ot!Masz i swoje 'cos’
Powaznie mowiac, to udowodnione jest,ze stosunkowo wieksze zainteresowane przejawiamy wobec przedstawicieli tej samej rasy,tej samej nacji, ba!!nawet wobec dorastajacych w podobnym srodowisku geograficznym …
Ciekawe, co piszesz. Mi się wydawało, że dążenie genów do rozprzestrzeniania się, powoduje zwiększone zainteresowanie osobnikami SPOZA bliskiego kręgu. Słynne studenckie "nie bierz d..y z własnej grupy". No i jak wiadomo, dziewczyny z sąsiedniej wsi są atrakcyjniejsze (chłopcy też). 🙂
A co ze znanym faktem, że Włosi szaleją na punkcie blondynek, a dziewczyny "z północy" chętnym okiem zerkają na czarnych.
Hmm to nie chodzi o to za kim szalejemy,ale z kim sie laczymy 😆 😆 more likely…
Zapomnialam dodac, ze wylacza sie tutaj jednostki dorastajace razem, nawet jesli nie lacza ich wiezy krwi.
Proces wspolnego wychowywania sie i dorastania wywoluje bowiem czesto zjawisko odczucia wiezi kazirodczej.
No i oczywiscie od kazdej reguly sa wyjatki.Mikrospolecznosci rozwijajace sie na bardzo ograniczonym obszarze geograficznym (np wyspy Polinezji) traktuja wiazanie sie z osobnikami z tego samego plemienia jako tabu.
Cel wiadomy-zapobieganie mutacjom genetycznym.
Cel wiadomy-zapobieganie mutacjom genetycznym.
Mam cię!
Nie można zapobiegać mutacjom genetycznym. Przynajmniej nie w ten sposób 😉
Chodzi o zmniejszenie szansy na spotkanie się recesywnych genów determinujących wrodzone schorzenia.
Prawda, chyba az nazyt sie wysililam na prostote(wyrazania) i wytworzylam glupote 😆 😆
Chodzilo o mutacje o obrebie DNA (chromosomowa/nukleotydowa)
A w druga strone??? Panowie macie jakies doswiadczenia z angielkami???
Pytam bo jakas sie do mnie slini od tygodnia w biurze i zawraca mi gitare. Wczoraj podeszla i zapytala sie czy moge jej pomoc "przepchac dziurke". Ja zdziklem i pytam co??? A ona mi pokazuje dlugopis ktorego nie moze domknac bo do zatyczki napchala jakiegos syfu… 8)
To jest jakas masakra panowie…
hmmm dlaczego nie;D jesli jest taka fajna jak mowisz, to dlaczego od razu z gory zakladasz ze jednak nie, bo polki sa lepsze.Nie rozumiem tego, ja rowniez uwazam ze polki sa na pierwszym miejscu,ale przyznam ze choc w wiekszosci angielki sa wrecz ochydne-sorki;P – to zdarzaja sie dziewczyny ktore powalaja na kolana i nie mowie tu tylko o urodzie a o czyms wiecej.
No to ja sie wypowiem w temacie, bo pierwszy post byl chyba skierowany (takze) do mnie 😉
Jestem z moim M. juz ponad 2 lata 🙂
Mimo ze na poczatku wydawalo by sie, ze nie ma roznic kulturowych, bo w koncu z jednej Europy jestesmy, to jednak sa 😉 Ale nie az takie duze 🙂 Ogolnie jest super 🙂
Mam tez jednego znajomego, ktory jest bardzo inteligentnym chlopakiem (i nawet moj misiek byl o niego raz zazdrosny 😛 )… mam tez kilku fajnych chlopakow na roku.. prowadzacy tez sie wydaja fajni.. wiec troche tych ciekawych ludzi jest 😉
A moja sasiadka z gory jest po prostu kochana – a jest starsza od mojej babci 😉
A co ze znanym faktem, że Włosi szaleją na punkcie blondynek, a dziewczyny "z północy" chętnym okiem zerkają na czarnych.
😯
Tak nie pisz, bo zaraz Cie Generale ktoś o rasizm posądzi. Pisze się ciemnowłosych… 😆
No a Włosi mieli przecież słynną Cicciolinę blondynę…
😉
Chciałbym Cię widzieć mądralo, czy byś im to powiedział w oczy….
Nawet po polsku.
To coś napisał, to są stereotypy- zupełne.To tak, jakbyś po odwiedzeniu zapadłych wioch na wschodniej ścianie Polski, powiedział to samo o Polakach…
Mają Polacy swoich Januszów i niemiłych cwaniaczków, mają i Litwini.
Ale to nie całość.
Btw, określenie "mordach wsioków" pozostawiam bez komentarza…
Można wyglądać na "wsioka", ale być prostolinijnym -i co wazniejsze- spokojnym i uczciwym człowiekiem…
Lepszy taki, niż anglosaski cwaniak z gębą wypchaną szpanerstwem i z brakiem rozumu oraz ludzkich uczuć.
fata nie poznaję cię.. 😀
czyżbyś wyciągnął wnioski z krytyki ?
obawiam się jednak, że twoja reakcja ma jednak inny charakter.. po prostu jesteś z witkiem w konflikcie… kiedy ja reprezentowałem taką postawę to przewracałeś świat do góry nogami… że przecież to atak na twoją osobę, że profanacja twego wizerunku i takie tam… przypominam sobie jak pytałem "czy powiesz w oczy kolorowym, że ich auta śmierdzą ?" i co odpowiedziałeś ?
no no fata… oportunista z ciebie ;P 😀 wykorzystałeś okazję do stworzenia nowego, lepszego siebie… ale tylko po to, żeby ugryźć witka w kostkę 😀 wyrafinowany sposób muszę przyznać..
co do witka to niestety ostatnio traci punkty i skróty myślowe w jego wykonaniu są ostatnio na najniższym poziomie..
witek proszę cię opamietaj się … daj na wstrzymanie…
może jakiś wypad nad morze..o ile pamiętam to po wyjazdach zawsze tryskałeś humorem…
fata.. czarny nie jest rasistowskim określeniem, ale faktem jest, że nie jest poprawne politycznie.. tylko, że w wykonaniu ux’a brzmi zupełnie inaczej…
jeśli chodzi o anglików to patrzę na nich przez pryzmat tych, którzy utkwili mi w pamięci pozytywnie. ale zdarzało się spotkać takich, którzy nie grzeszyli higieną czy kulturą… na szczęście nie musiałem dzielić z anglikami uroków nocy 😀
z kolei angielki są…. hmm… dosyć dziwne.. i przy tym enigmatycznym określeniu pozostanę ;]
Nie czytam dafunka, nie czytam dafunka, nie czytam dafunka…
Stop.
dziecinada… 👿
Nie czytam dafunka, nie czytam dafunka, nie czytam dafunka…
Stop.
😀