Strona główna Działy Hobby Ręcznie robiona biżuteria…

• This topic is empty.
Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Emily
    Participant

Witam. Zajmuję się projektowaniem i wyrobem biżuterii. Poszukuję osób, które podzielałyby moje hobby i chciałyby się wymienić swoimi doświadczeniami, technikami, miejscem zakupów lub po prostu kogoś kto interesuje się ręcznie robioną biżuterią. Do tej pory w Leeds znalazłam tylko jeden sklep z półfabrykatami i koralikami (drogi i mały wybór). Może ktoś zna adres innego gdzieś w pobliżu? Odrazu uprzedzam, że jestem wybredna 😀 i robię biżuterię tylko z najlepszych materiałów tj. kryształy Swarovskiego, kamienie naturalne, srebrne półfabrykaty.

cheeky girl
    Participant

Swarovski ma sklep w Victoria Quarter, niedaleko Harvey Nichols

Emily
    Participant

Tak, w sklepie Swarovskiego też już byłam, nie tylko w Leeds. Tam są piękne rzeczy ale już gotowe, biżuteria, figurki itp. Nie ma tam jednak kryształów i półfabrykatów. W internecie jest dużo sklepów i co za tym idzie dużo pułapek – można łatwo przepłacić nie sprawdzając ceny gdzieś indziej.

jackyl
    Participant

ostatnio wspolpracuje z kolesiem, ktory handluje krysztalami swarovskiego glownie, ewentualnie moge Cie skontaktowac 🙂

Emily
    Participant

O… Jeżeli są w przystępnej cenie to oczywiście jestem zainteresowana 😀 Ma jakiś sklep w internecie lub taki normalny?

grzenek
    Participant

Witaj Emily.Interesuje mnie z jakiego materialu wykonujesz bizuterie?nie mowie o kamieniach,mam raczej na mysli metal.pozdrawiam grzenek.

Emily
    Participant

Biżuterię wykonuję najczęściej ze srebrnych materiałów: bigli, drutów, gotowych srebrnych ozdób, łańcuszków… Rzadko posrebrzanych ozdób… Bywają też metalowe oksydowane korale, elementy ozdobne itp. Czasami zdarzają się też pozłacane elementy… Reszta to kryształy i kamienie naturalne 😀

arnold787
    Participant

Ogromny wybór biżuterii mają w salonie http://siudek.com.pl/ polecam zajrzeć i zobaczyć ich ofertę. Kolczyki, wisiorki czy pierścionki są tam naprawdę piękne. Mają też ogromny wybór. Mój znajomy kupował tam pierścionek dla swojej narzeczonej. Polecam serdecznie.

luca
    Participant

Szczerze to nie kupuje takiej biżuterii. . Wiem, ze biżuteria taka jest tańsza od biżuterii złotej albo srebrnej jednak posrebrzane rzeczy bardzo szybko traccą swój urok i czernieją. I potem nadaja się w zasadzie jedynie do wyrzucenia. A sama przyzwyczajam się do rzeczy na tyle,ze wolę kupować je z lepszej jakości materiałów.Tak aby były w stanie wytrzymać o wiele dlużej…..
    https://sprzedawacz.pl/moda/bizuteria/pierscionki/zloty-pierscionek-jak-wybrac-najlepsza-bizuterie-na-kazda-okazje.html

shivpatil
    Participant

New digital marketing classes in Aurangabad with well-certified teachers. Learn from basic to advance 100% practical training.
    digital marketing classes in aurangabad

• This reply was modified 4 years, 9 months temu by shivpatil.
Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.