Strona główna Działy Hyde Park SOBOTA 13/10/2007 – SQUARE – WYJSCIE NA PIWKO FORUMOWICZOW!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    derailed
    Participant

Witam wszystkich serdecznie i goraco pozdrawiam.
    8) Jestem na forum nowy, chociaz w Leeds juz ponad 2 lata.
    Zanim sie zarejestrowalem poczytalem troche forum i tak sie zastanawiam czy organizujecie od czasu do czasu jakies wspolne imprezy, wypady itd. Doczytalem sie o ognisku, ale nie pisalo czy wypalilo czy nie… Z tego co widze jest tu dosyc zgrane towarzystwo i pewnie wiekszosc z was sie zna. Jezeli cos takiego ma miejsce to chetnie bym wpadl i poznal troche nowych twarzy. Znajomych nigdy za malo…

PS. Czasami bede pisal z pracy i nie mam w biurze polskich znakow, wiec za ich brak z gory przepraszam..

Pozdro

fatamorgana
    Participant

Nic nie szkodzi, ja mam znaki, ale czasem nie wchodzą… 🙂

Ognisko, to taki dodatek, który się niestety nie odbył, ale chyba widziałeś ile wyjazdów grupowych już było?
    Kiedyś była idea samych spotkań dla spotkań, i nawet sie takowe dwa odbyły (zwane założycielskim).
    Ale w tym roku okazało się, ze znacznie lepiej jest jak się spotykamy w trakcie czegoś konkretnego, a najlepiej jak wspólnie gdzieś jedziemy.
    Wtedy integracja postepuje szybciej i jest znacznie ciekawsza, bo każdy ma swój udział i swoje pozytywne wrażenia.

Jeśli :
    -nie boisz się posądzeń o przynalezność do TWA (Towarzystwo Wzajemnej Adoracji) 😆
    -lubisz ciekawe inicjatywy i wolisz być uczestnikiem a nie tylko widzem
    -jesteś otwartym na innych człowiekiem i nie przejawiasz "makkartyzmu" w tropieniu rasizmu 😆 😉 , to będziesz się wśród nas dobrze czuł.

Zapraszam na nastepny wyjazd, który niebawem. 🙂
    Albo na siatkówkę.
    Wiadomości w dziale Hobby.

Pozdrawiam. 😉

derailed
    Participant

Odpowiadajac na twoje pytania z cyklu "jesli" 😆 to sie nadaje.
    A nie mysleliscie zeby poprostu spotykac sie co jakis czas na jakies piwko w pubie czy w klubie,np raz w miesiacu?Przeciez takie wieczorki tez integruja a wielu ludzi czasami nie ma co robic i chetnie by poszlo…

Co do siaty to nie za bardzo, moge wam co najwyzej reczniki podawac 😀 Bog mnie stworzyl do kosza (i do gitary) ale o ekipie grajacej w kosza na tym forum nie doczytalem jeszcze…

Wyjazd jak najbardziej…

fatamorgana
    Participant

Do gitary?
    O!
    A szukałem takiego właśnie…
    Wyjścia na piwo są, ale nieoficjalne- w mniejszych grupach.
    Wśród znajomych.
    Ale to nie oznacza, ze to zamknięty krąg.

rudy_691
    Członek

[quote:973318cfda]Towarzystwo Wzajemnej Adoracji[/quote]

🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

derailed
    Participant

To moze przydalo by sie zrobic jakies wieksze wyjscie na piwo??? Tak zeby wiecej ludzi sie zeszlo???Napewno znajdzie sie wielu chetnych…

I bedzie widac ze polacy jednak potrafia sie integrowac…

Co wy na to???

Chceta???

Jak cos bedzie organizowane , to nie zapomnijcie mnie powiadomic (gg 4218379)
    pozdrawiam.

gonia
    Participant

Jesli chodzi o jakis wyjscie na piwko … to wydaje mi sie ze ten pomysl znjadzie tak samo wielu chetnych jak i wyjazdy … ze wzgledu chociazby na to jaka iloscia i pora wolnego czasu ludzie dysponuja.
    Wielu wlasnie wrocilo z wakacji wiec mozna by bylo pomyslec nad czyms sensowym 🙂
    pozdrowka

ewelin
    Participant

noo dlaczego nie, jeśli ktoś ma ochotę poznawać nowych ludzi, to na pewno nie jest to problemem… 😉

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    gonia wrote:

Jesli chodzi o jakis wyjscie na piwko … to wydaje mi sie ze ten pomysl znjadzie tak samo wielu chetnych jak i wyjazdy … ze wzgledu chociazby na to jaka iloscia i pora wolnego czasu ludzie dysponuja.
    Wielu wlasnie wrocilo z wakacji wiec mozna by bylo pomyslec nad czyms sensowym 🙂
    pozdrowka

No ja też tak pomyślałem.
    Po powrocie z urlopu.
    Coś tam wyszykujemy niedługo 🙂 😉 , ale na razie priorytetem są imprezy zaplanowane wczesniej.
    Myslę, ze będzie coś w rodzaju spotkania powakacyjnego.

Poza tym zbliża się Bonfire Night…Więc będzie ognicho!
    Petardy i kiełbaski. 🙂 😆

Ewelin, Ty w końcu byłaś kiedy na tej siatkówce lub jakimś wyjeździe z nami, czy jeszcze nie? 🙄

ewelin
    Participant

Byłam na wyjeździe w Peak District i na grillu, na siatkówkę jakoś sie wybieram i nie umiem dotrzeć w tym tygodniu tez odpada, bo moja przyjaciółka przylatuje do mnie na tydzien 😀

dj_nair
    Participant

Powiadomcie mnie prosze jesli bEdzie jakies spodkanie..

derailed
    Participant

No i cos sie ruszylo.Bardzo 5!!!!!!!

fatamorgana
    Participant

No tej imprezy w Baja, to raczej nie można nazwać spotkaniem forumowiczów…
    Chyba sami zrobimy lepszą…. 🙂

derailed
    Participant

Trzeba sie umowic w jakims pubie typu SQUARE, niekoniecznie to musi byc klub. Tak zeby sobie pogadac i sie slyszec. Najlepiej w weekend, zakladam ze wtedy malo kto pracuje…I takie cos wypali…Dzisiaj sie widze z kukla to cos pomyslimy i moze zaproponujemy jakis termin bo tak pisac to sobie mozemy dopuki ktos nie rzuci jakims konkretem…

Pozdro 8)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.