Strona główna Działy Hyde Park Formularz zgłoszeniowy – wybory 2007

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Wojtek
    Członek

Formularz zgłoszeniowy – wybory 2007

http://www.polishconsulate.co.uk/wybory/

fatamorgana
    Participant

[quote:41491b8bbb]Zgłoszenie o wpisanie do spisu wyborców można wnieść ustnie, pisemnie, telefonicznie, telegraficznie, telefaksem [b:41491b8bbb]lub pocztą elektroniczną[/b:41491b8bbb] do konsula właściwego terytorialnie dla miejsca pobytu wyborcy.

[/quote] 🙂

Sandgirl
    Członek

Jakby co sie juz zapisalam 😛

a odnosnie wyborow… wczoraj taki tekst czytalam:

'zrob Polsce przysluge – schowaj babci dowod w dniu wyborow’ 😛 😈

fatamorgana
    Participant

Kaczor pitoli, że to "atak na Polskę!"
    Atak na Polske miał tez miejsce w Iraku i Afganistanie, a będzie tego więcej, bo Taliby powiedziały wprost, że będą strzelać do Polaków i tyle…
    Niech się władza martwi o naszych chłopaków wysyłanych po ryzyko śmierci, a nie o poglądy starych babciów i ich dowody osobiste…

UWAGA!
    Jest pomysł, aby zebrac większą grupe i wynając autokar na okoliczność dojazdu do konsulatu.
    Pytanie do was (wszystkich!).
    Czy pojedziecie, czy jedziecie sami, ze znajomymi, czy w ogóle macie to gdzieś?

Chodzi o szybkie badanie, czy jest komu ten autokar wynająć…
    Dziadki z Polskiego Centrum pojadą, ale ja pytam was.

Poza tym nie namawiam do zabierania dokumentów, ale do tego:

[b:1cbc11477b]"Odbierz władzę Kaczkom!" [/color:1cbc11477b][/b:1cbc11477b]

William
    Członek

Jako ze przez przypadek znajde sie dzien przed wyborami w Polsce, bede mogl zaglosowac w moim okregu (bo przeciez zagranica liczona jest do Warszawy), wiec (o ile bede w stanie 😆 ) uda mi sie po 2 latach spelnic swoj obywatelski obowiazek w Polsce.
    Wiem, ze wiele osob ma wybitnie negatywne podejscie do rejestracji i glosowania, ale namawiam goraco, bo przeciez nie moze nam byc wszystko jedno, co sie tam dzieje. Poza tym jesli zaglosuje duzo ludzi z wysp, beda na nas tam patrzec nie tylko jak na 'nieudacznikow’, ale jak na powazna sile (jak np. Polonia amerykanska). A jesli los Ojczyzny wam wisi, pomyslcie, ze wasze rodziny i znajomi maja taka wladze i zlitujcie sie nad nimi;)

Wojtek
    Członek

ja jade glosowac do Hull samochodem i mam 3 miejsca wolne jesli ktos chce

v-tec
    Członek

O, to może się spotkamy bo ja też jadę do Hull (jeśli w ogóle pojadę).
    Mogę zabrać ze 2 osoby (nie dotyczy zwolenników pis i sld)

fatamorgana
    Participant

😆 😆 😆
    Jak tak wszyscy będą robić te wyjątki i zależności, to okaże się, ze ten autobus nie będzie nas chciał zabrać, bo z tego co mi wiadomo, nim jak na razie pojechać chcą…zwolennicy PiS.
    (czytaj dotyczy głownie starszej Polonii). 😯

v-tec
    Członek

Skoro raczej trudno byłoby zabrać im wszystkim paszporty, to może poprzebijać im opony?

Indra
    Participant

Ja jade, ale do Manchester. Myslalam, zeby pociagiem. Jakbyscie szukali chetnych do autobusu, to czemu nie:)

cheeky girl
    Participant

ja wlasnie sie zdecydowalam pojechac do Manchesteru, mam 3 wolne miejsca w autku 😀

Malgon
    Participant

Cheeky!!!!! JUz nie masz wolnych dwoch miejsc 😀 OK?

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Malgon wrote:

Cheeky!!!!! JUz nie masz wolnych dwoch miejsc 😀 OK?

OK no problem Malgon, wiem,ze ty nie boisz sie ze mna jezdzic 😉

A i jeszcze ciekawostka dotyczaca wyborow. Z Lodzi kandyduje do sejmu ciemnoskory Pastor. Mialam go przyjemnosc poznac 😀

http://www.wiadomosci.wp.pl/kat,32794,wid,9261409,wiadomosc.html?ticaid=1497c

Malgon
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Sandgirl wrote:

'zrob Polsce przysluge – schowaj babci dowod w dniu wyborow’ 😛 😈

Ja dzis uslyszalam tez dobry

" Nie rydzykuj, glosuj!! Urna Twoja mac!!! "

🙂

Marta Klecz
    Członek

ej cheeky i cala reszta ! Malgonow!

Moze powiedzie o ktorej bedziecie mnie j wiecej…moze bysmy na dwa samochody pojechali….

Oczywiscie jesli nie bedziecie sie guzdrac….

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.