Strona główna Działy Hyde Park Technique Returns! wreszcie… o_O

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    IinnI
    Participant

TECHNIQUE RETURNS!!

TECHNIQUE&ASYLUM

Re-Launch Party

The Warehouse – Leeds

After our summer hiatus the Tits&Ass are back at our rightful Saturday home The Warehouse – and we thought we’d bring you a few old favourites to wet your appetite. In the red corner (or downstairs as normal people might call it!) we have a Minus Party, with our first lady of techno, MAGDA, She’ll be joined by long time favourite of ours HEARTTHROB with his quirky-tech live show for his debut at the club. In the blue corner we have those beautiful folks from CRAZY P coming to bust out that attic funk. Top this off with our trusty ressies and a silly afters and you’ll be crying into your cup of tea if you miss it.

Saturday 29 September

Downstairs: MINUS PARTY
    MAGDA
    HEARTTHROB (live)

Upstairs in the attic:
    CRAZY P

Plus ressies:
    Dave Martin (Immigrant)
    Jay Kilka (Leftroom)
    PBR Streetgang
    Dan Ward
    Andy Whittaker (20:20)

10pm – 6am.

THE WAREHOUSE, Somers Street, Leeds

ADV tickets available at Loft Records: 0113 2420506&Franks Bar 0113 2436947

Door: £11/13

Keep your eyes peeled for our new after party location, coming monthly starting straight after this event!!!

http://www.m-nus.com
    http://www.technique.org.uk
    http://www.clubasylum.net
    Make us yer friend – http://www.myspace.com/techniqueleeds
    0113 2420506 / 07881 562350
    Text for paying guestlist 07881 562350 (specify full names, list will only be held until 11:30pm)

Ktos reflektuje?!?
    Jakby nie bylo Magda to najlepsza polska wymiataczka 😉
    Do Zobaczenia…

Baggins
    Participant

[quote:9c5973e43a]Jakby nie bylo Magda to najlepsza polska wymiataczka[/quote]
    to git

girkit
    Participant

a tam polska , jak byla mala wyemigrowała z rodzicami z kraju – rozwijała sie nabierałą doswiadczenia na zachodzie …

tech_kot
    Członek

mam nadzieje, ze impreza bedzie udana

bardzo sie ciesze, ze trafila mi sie na tymczasowe zakonczenie mojej przygody z UK / w poniedzialek – PL

jesli kogos interesuje osoba naszej Magdy – polecam te dwa wywiady

http://www.technoparty.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1459&Itemid=98

http://www.clubber.pl/teksty/4380.xml?filter=1312&order=

do zobaczenia na imprezie!

girkit
    Participant

bilety jeszcze sa ! cena 12 funtow – dostepne w lofcie (obok C.E.)

tech_kot
    Członek

dobry bal =)

IinnI milo bylo poznac : )

girkit
    Participant

porażka! jak dla mnie kipa

fatamorgana
    Participant

😯 WHAT???!!!
    No przecież miał być wielki świat!

IinnI
    Participant

Cala przyjemnosc po mojej stronie tech_kocie 😉

Slabo sie bawiles girkit? Za szybko bylo, za wolno? W sumie to masz racje – do bani ta impreza 👿 najlepiej jak juz nikt wiecej nigdy na nia nie pojdzie 😈 nikomu nie polecam 😆 do zobaczenia … na nastepnej 😯 …….

girkit
    Participant

za 'pusto’ – lubie klimaty scsi9 / frivolous / portable … a to co pokazała magda było w wiekszosci a szczegolnie pod koniec pustym dudnieniem . To nie tylko moja opinia . na pewno wypas dla tych ktorzy mieli pełne nosy.

IinnI
    Participant

’pusto’? klimaty? faktycznie ciezko polemizowac. Nie sposob dorownac jest 'pelni’ kolesia, ktory w setach jako instrument wykorzystuje m.in "frywolnie opatentowany noz elektromagnetyczny" i temu podobne. Z drugiej strony nie mozna wymagac od Magdy by grala 'pelniej’ jesli 99% obecnych bawi sie wysmienicie (vide: owacja na koniec party – nieczesty obrazek).
    Poza tym – szukanie 'pelni’ na imprezie techno? Moze w filharmonii, operze tak, ale do klubow jak ten chodzi sie zazwyczaj potanczyc a nie przezywac artystyczne khatarsis. Ale coz – mamy wysmienity przyklad na to ze nie da sie dogodzic kazdemu… 😈

fatamorgana
    Participant

Nie daje się zagłosować… 😯 😕

girkit
    Participant

slyszales 'she’s a dancing machine’ ?- spodziewsalem sie tego troche , z reszta to nie pierwszy raz slyszalem magde , tym razem mi sie nie podobala i tyle …

Prekursor
    Członek

Tak na marginesie to pytanie w ankiecie powinno brzmiec "Czy rozumiesz techno?" lub "Jak istotne sa w twoim zyciu pewne obszary muzyki elektronicznej?" 8)
    Ach…!!!

tech_kot
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

ad1:

ode mnie:
    [b:52b11e22f5]MAGDA @ Technique – The Warehouse, Leeds 29.09.2007[/b:52b11e22f5]

ad2:

Prekursor wrote:

Tak na marginesie to pytanie w ankiecie powinno brzmiec "Czy rozumiesz techno?" lub "Jak istotne sa w twoim zyciu pewne obszary muzyki elektronicznej?" 8)
    Ach…!!!

true true

ad3:

IinnI – sprawdz proszę PW

ad4:

girkit – pełne nosy? ja zażywam tylko dźwięków, więc nie wiem, co to znaczy mieć 'pełen nos’, niemniej – Magda zagrała jak zagrała, She’s a dancing machine to bd album, tylko, że w większości jej występy a jej produkcje to dwie całkiem inne kwestie…

ja imprezę zaliczam do udanych, bardzo chciałam posłuchać Magdy i w końcu miałam okazję, poza tym dużym atutem była dla mnie sama miejscówka i klimat tej imprezy…

rozumiem twoje zdanie, ponieważ na pewno porównywałeś ten występ Magdy z tymi, które miałeś okazję wcześniej zobaczyć i usłyszeć… żałuję, że ja nie miałam takiej możliwości… być może podzieliłabym Twa opinię…

styl muzyczny, jaki oscylował na tej imprezie nie jest moim ulubionym, stąd nie mogłabym napisać, że ta noc była dla mnie rajem muzycznym, jednak stwierdzenie, że było kiepsko też jest dla mnie grubo przesadzone…

każdy ma swój gust, każdy tez ma swoja prawdę

a i tak najważniejsze sa pozytywne wibracje – a tych dla mnie nie brakowało…

pozdrawiam

D*

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.