Strona główna › Działy › Babski kącik › Tipsy Żelowe, Manicure biologiczny i chemiczny
Witam szukam kobitki ktora robi paznokcie zelowe i ktora przyjezdza do domu:) Czy macie kogos takiego?? Potrzebna na jutro mieszkam w Leeds
Witam bylam u Magdy paznokcie sa sliczne. Mam nadzieje ze beda sie dlugo trzymaly:)
ROBILAM PAZURKI U MAGDY SA NAPRAWDE SUPER I DLUGO TRZYZAJA MAM 2 RAZ DOPELNIANE I NADAL SA SLICZNE:) DZIEKUJE MADZIA I DO ZOBACZENIA
Agnieszka_77 wrote:bo sie dziewczyny rzucacie na pierwsza lepsza, ktora zrobi troche taniej, ktos kto inwestuje w szkolenia, pracuje na dobrych produktach, nie robi po kryjomu w domu, tylko wynajmuje miejsce w salonie i placi podatki, nie bedzie robil paznokci za £15.
i co teraz? zaplacilas zanecie £20, paznokcie odpadly, pojdziesz gdzie indziej, znowu zaplacisz i wyjdzie drozej niz gdziekolwiek 🙂
Hm chyba wiem o kim mowa,ale to zadna Litwinka Ale zgadzam sie tu z kolezanka ,ze ktos kto inwestuje w szkolenia nie robi w domu .Ja placilam 25 za te pzurki.Tyle biora dziewczyny ktore pracuja w salonie i placa czynsz,wiec to chyba troche drogo[/quote]
Bez urazy ale krytykujesz dziewczyny ktore robia w domu a sama wyslalas mi esemesa ze zapraszasz na paznokcie do domu!!!!!!!!!!!! i robisz za ta sama cene wiec…
karla wrote:Agnieszka_77 wrote:bo sie dziewczyny rzucacie na pierwsza lepsza, ktora zrobi troche taniej, ktos kto inwestuje w szkolenia, pracuje na dobrych produktach, nie robi po kryjomu w domu, tylko wynajmuje miejsce w salonie i placi podatki, nie bedzie robil paznokci za £15.
i co teraz? zaplacilas zanecie £20, paznokcie odpadly, pojdziesz gdzie indziej, znowu zaplacisz i wyjdzie drozej niz gdziekolwiek 🙂
Hm chyba wiem o kim mowa,ale to zadna Litwinka Ale zgadzam sie tu z kolezanka ,ze ktos kto inwestuje w szkolenia nie robi w domu .Ja placilam 25 za te pzurki.Tyle biora dziewczyny ktore pracuja w salonie i placa czynsz,wiec to chyba troche drogo[/quote]
Bez urazy ale krytykujesz dziewczyny ktore robia w domu a sama wyslalas mi esemesa ze zapraszasz na paznokcie do domu!!!!!!!!!!!! i robisz za ta sama cene wiec…[/quote]
nice try heh… niestety do zadnej polki nie wysylalam takowych smsow, bo przystanek praca w domu byl tylko chwilowy- bylam zmuszona odejsc z salonu w ktorym pracowalam przez jakis czas – moge pozwolic sobie na komfort pracy gdzie mi sie podoba, nawet jezeli bedzie to w malym pokoju na lewo na pierwszym pietrze ! Przeszkadza ci to w jakis sposob? Ma to jakikolwiek wplyw na twoje zycie?! Cennik mam od ponad pieciu lat taki sam, i poki bede mogla go nie zmienie- bez wzgledu na to w jakim salonie bede pracowala- jak sie tobie nie podoba zapraszam do setek innych salonow kosmetycznych, ja przeciez nikogo na sile do siebie nie zapraszam, prawda?
motylka12345 wrote:karla wrote:Agnieszka_77 wrote:bo sie dziewczyny rzucacie na pierwsza lepsza, ktora zrobi troche taniej, ktos kto inwestuje w szkolenia, pracuje na dobrych produktach, nie robi po kryjomu w domu, tylko wynajmuje miejsce w salonie i placi podatki, nie bedzie robil paznokci za £15.
Bez urazy ale krytykujesz dziewczyny ktore robia w domu a sama wyslalas mi esemesa ze zapraszasz na paznokcie do domu!!!!!!!!!!!! i robisz za ta sama cene wiec…[/quote]
nice try heh… niestety do zadnej polki nie wysylalam takowych smsow, bo przystanek praca w domu byl tylko chwilowy- bylam zmuszona odejsc z salonu w ktorym pracowalam przez jakis czas miedzy innymi dlatego, ze mial STRASZNA opinie u 99% klientek, wiec to chyba naturalne ze nie bede pracowala w miejscu gdzie zadna nowa klientka nie postawi nogi, (przy okazji pozdrawiam pania Ade, ktora zapewne w tym idiotycznym poscie maczala palce) a w zwiazku z tym ze mam dosyc swoich stalych klientek (na co zapracowalam przed ponad 5 lat stalej pracy jako stylistka) moge pozwolic sobie na komfort pracy gdzie mi sie podoba, nawet jezeli bedzie to w malym pokoju na lewo na pierwszym pietrze ! Przeszkadza ci to w jakis sposob? Ma to jakikolwiek wplyw na twoje zycie?! Cennik mam od ponad pieciu lat taki sam, i poki bede mogla go nie zmienie- bez wzgledu na to w jakim salonie bede pracowala- jak sie tobie nie podoba zapraszam do setek innych salonow kosmetycznych, ja przeciez nikogo na sile do siebie nie zapraszam, prawda?
http://www.nailsbyagnes.co.uk[/quote%5D
Wybacz ale masz krotka pamiec w takim razie,albo przez przypadek wyslalas!!!!!!!!!!! Ja do ciebie ani do Ady nic nie mam Stwierdzilam tylko fakt ze krytykujesz innych bez podstawy!!!!!!!!! Bo ja tam nic zlego nie widze w robieniu paznokci w domu!!!! Tak jak ty one tez maja prawo do swoich cen A tak pozatym to ja bylam u ciebie w salonie jak to nazwalas ze zla reputacja……Z tego co tu przeczytalam to na tym forum wszyscy maja zla reputacje hm na ciebie tez gdzies tam post byl….Ciekawa jestem czemu tak namnie naskoczylas?Nie mam prawa do swojej opini?Wow 😀
oczywiscie ze masz prawo- jezeli do mnie "nic nie masz" to dlaczego probujesz ze mna zalatwiac jakies tam sprawy na publicznym forum a nie odpiszesz na tego rzekomo wyslanego esmsa- przepraszam, ale ja nawet nie wiem kim ty jestes? wiec nawet nie wiem z kim prowadze dyskusje- troche nie tak prawda? a jezeli masz klopoty z czytaniem ze zrozumieniem- to wyjasnie specjalnie dla ciebie, ze chodzi mi o ludzi pracujacych w domu, bez ubezpieczenia, rejestracji self- employed itd. W UK w srodowisku nail technician i beautycian jest mnostwo salonow zarejestrowanych w domach, garazach oraz mnostwo osob parajacych sie tymi zawodami zarejestrowanymi jako mobile, i kazdy jakos zyje! wyrwalas z kontektu jakis cytat, ktory byl na temat kosztow jakie sie ponosi jezeli jest sie pelnoetatowym stylista… (czy kim tam- dotyczy kazdego tego typu zawodu) w porownaniu do ilosci fryzjerow, kosmetyczek i stylistek paznokci w samym tylko leeds, polek i polakow w tych zawodach jest tak malutko ze te wszystkie paskudne komentarze sa zalosne… DO NOT HATE! 🙂 pozwol wiec, ze zakoncze to nie wiadomo czego dotyczaca z toba dyskusje- a jezeli masz do mnie jeszcze jakies pytania lub potrzebujesz abym ci sie jeszcze z czegos wytlumaczyla, to zapraszam na pw (btw – to nie ja na ciebie naskoczylam tylko ty na mnie- ta ilosc wykrzyknikow po kazdym twoim zdaniu ma obrazowac twoje wrzaski? czy stopien oburzenia?, ja tylko odpowiedzialam na twoje zarzuty)
Żona wyspecjalizowała się w jednym zakresie, zdobienie paznokci wykonuje perfekcyjnie i ma wiele klientek w domu.
Żona wyspecjalizowała się w jednym zakresie, zdobienie paznokci wykonuje perfekcyjnie i ma wiele klientek w domu.
A czy żona ma zarejestrowaną działalność i rozlicza się z niej do HMRC?
A gdzie zaopatruje się żona w kosmetyczne dodatki jak i same kosmetyki?
Moja siostra zaopatruje się w hurtowni biokur.
Czy robiąc manicure hybrydowy, robicie też zdobienie paznokci? Jakich technik używacie na co dzień?
Czym różnią się tipsy żelowe od innych? Jakich używacie najczęściej?
Z rok temu kupiłam sobie cały zestaw do robienia sobie paznokci hybrydowych, jednak nie nadaję się do tego oraz pazurki wcale nie wyglądały dobrze ( nie mam takiej precyzji).Sprzedałam oraz obecnie wolę chodzić na paznokcie do kosmetyczki.
Mam jednak wrażenie, że salony kosmetyczne w Polsce robią pazurki o wiele ładniej niz salony kosmetyczne w Uk gdzie nie są tak dokładni…… Nie bylam zadowolona zbytnio z pazurków w Uk….. A chodzę tutaj w Gliwicach https://bonjour-gliwice.pl/