Strona główna Działy Babski kącik Tipsy Żelowe, Manicure biologiczny i chemiczny

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    blanka235
    Participant

bylo o fryzjerkach, bylo o kosmetyczkach.. a co z paznokciarkami ??

sa jakies polecane w Leeds ??

😀

blanka235
    Participant

czyzb nie bylo ?? no nie wierze.. a moze nikt nie korzysta z ich uslug ?? 🙄

pauli
    Członek

polecam wam Monike jest prawdziwa profesjonalistka 07902755918

mia
    Członek

Na przeciwko Policji na Beestonie jest polski salon fryzjersko-kosmatyczny. Do fryzjerki mam zastrzezenia ale kosmetyczka jest chwalona (sama nie korzystalam bo nie potrzebuje).

pozdrawiam

blanka235
    Participant
    julka
    Participant

A jak sie z takimi tipsami na paznokciach wiaze sznorowki, albo pisze na klawiaturze??

blanka235
    Participant

hhehe w miare wygodnie gorzej z gotowaniem bo tu pojawiaja sie pewne problemy ale jak sie chce to nie ma rzeczy niemozliwych 😛

julka
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    blanka235 wrote:

hhehe w miare wygodnie gorzej z gotowaniem bo tu pojawiaja sie pewne problemy ale jak sie chce to nie ma rzeczy niemozliwych 😛

Ale pewnie wygodniej sie dlubie w nosie;)

marianek
    Członek

ja nosilam tipsy prawie rok i prawie dwa razy dluzsze. wygladalo to okropnie ale mi (na tamten czas)sie strasznie podobalo.
    😮 😳 8)

zrobic moglam wszystko. najgorzej jednak bylo z podrapaniem sie. nie ma to jak prawdziwe. 🙂 🙂 🙂

cheeky girl
    Participant

To ja juz wole sie zdrowo odzywiac i miec wlasne mocne i zdrowe paznokcie 😀

blanka235
    Participant

a ja podziwiam dziewczyny ktore maja naturalne paznookcie, ja moje tipsy zdjelam bo pomyslalam ze dam moim naturalnym odpoczac, wytrzymalam 4dni i znowu zalozylam 🙂

ja najbardziej w nich zniesc nie moglam odpryskujacego lakieru i czekania az wyschnie, z tipsami to nie problem, i ten czasu jaki trezba poswiecic na ich pielegnacje, hehe to zdecydowanie nie dla mnie 😛

ela1981
    Participant
    ”cheeky wrote:

To ja juz wole sie zdrowo odzywiac i miec wlasne mocne i zdrowe paznokcie 😀

nigdy nie osiagniesz naturalnego paznokcia o wygladzie takim samym jak sztuczny, a wszystko dlatego, ze zelem czy akrylem modelujesz jego ksztalt czego nie mozesz zrobic na naturalnym (nie chodzi o pilnik).

z tym dlubaniem w nosie i drapaniem no to fakt jest kicha 😀 😆

sznurowanie, klikanie na kompie opanowuje sie w ciagu tygodnia
    ciezej jest np: zapinac guziki przy dzieciecych uraniach o srednicy 5mm 😳

a tak pozatym paznokcie to uzaleznienie tak samo jak tyton, alkohol, sex itp. Ja zdjelam, przysieglam sobie ze koniec i po miesiacu nie wytrzymalam, generalnie z malymi przerwami na rzucenie nalogu nosze juz z 5 lat. I wlasnie dobrze mi z tym bo nie musze codziennie ich malowac bo lakier utrzyma sie nawet do miesiaca.
    No i jeszcze jedna sprawa- moim zdaniem niezawsze te dlugie szpony pieknie wygladaja, przeciez mozna zrobic sobie bialego francuza na lekko przedluzonej plytce i jez jest git. 🙂 😀

Agnieszka_77
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ela1981 wrote:

a wszystko dlatego, ze zelem czy akrylem modelujesz jego ksztalt czego nie mozesz zrobic na naturalnym (nie chodzi o pilnik).

zel czy akryl nie modeluja ksztaltu naturalnego paznokcia a tylko go przedluzaja, to znaczy ze z szerokich paznokci nie mozna np. zrobic waskich i odwrotnie jezeli ktos tak to sobie wyobraza…:)

ela1981
    Participant

Agnieszka_77 wrote:

ela1981 wrote:

a wszystko dlatego, ze zelem czy akrylem modelujesz jego ksztalt czego nie mozesz zrobic na naturalnym (nie chodzi o pilnik).

zel czy akryl nie modeluja ksztaltu naturalnego paznokcia a tylko go przedluzaja, to znaczy ze z szerokich paznokci nie mozna np. zrobic waskich i odwrotnie jezeli ktos tak to sobie wyobraza…:)[/quote]

no chyba nikt sobie tego TAK niewyobraza!!

chodzi o to ze naturalny paznokiec jest jaki jest ~ czasem krzywo rosnie, zdazaja sie przypadki kiedy wrasta w skore itp. wtedy modelujesz jego ksztalt za pomoca zelu czy akrylu oczywiscie nie na szerokosci!

Jak przyjdzie Ci klientka z jednym paznokciem, ktory krzywo rosnie (np na wskutek urazu mech., uszkodzona plytka paznokcia/macierz ~cokolwiek) to chyba nie przedluzysz go zgodnie z jego naturalnym kierunkiem wzrostu czyli krzywo, tylko z jednej strony nadlozysz zelu czy akrylu a z drugiej wypilujesz co by bylo prosto i piknieeeee 🙂

Agnieszka_77
    Participant

Agnieszka_77 wrote:

" wrote:

ela1981 no chyba nikt sobie tego TAK niewyobraza!!

zdziwilabys sie jakie oczekiwania czasami wobec stylistki posiadaja niektore klientki…

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.