Strona główna Działy Hyde Park "simlok" gdzie sciegnac go?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    BeToN
    Participant

sim lock-i to tylko na leeds market jest ich tam od ***** w kazdej alejce 🙄

fatamorgana
    Participant

Rasizm kwitnie znowu, a tymczasem jego pogromcy cicho siedzą…

mia
    Członek

Ja lubie cisze ale musze sie odezwac Fata, skoro wzywasz pogromcow rasizmu (tylko co to zmieni, ja sama jako jaskolka wiosny nie uczynie)

Prosze o zwrocenie uwagi…nie "Pakole" tylko ewentualnie Pakistanczycy 😀

rafa3l
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    slab wrote:

gdzie sciagne simloka szybko i tanio w Leeds ja mieszkam Potternewton to gdzies w okolicy mnie lub centrum

Podaj model telefonu, z nokii (tych starszych) jest latwo sciagnac simlocka korzystajac z kalkulatora.

slab
    Członek

sony ericsson K750i

Sandgirl
    Członek

w merrion centre chyba jeden koles co sprzedaje obudowy sie zajmuje sciaganiem simlockow..

rafa3l
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    slab wrote:

sony ericsson K750i

Niestety nie ma "kalkulatora" na SE i do sciagniecia musi byc uzyty specjalny unlock cable a kupowanie go do 1 telefonu mija sie z celem.
    Najlepiej skoczyc na leeds city market lub zawitac do merriona.

slab
    Członek

marrion tzn ? bo niezadobrze znam Leeds czy chodzi o ten hotel 🙂

holekkh
    Participant

Spróbuj tego nie testowalem ale spróbowac warto
    http://www.tweaks.pl/Crux-Unlocker,710.html
    odezwij sie jak sciagniesz tym sima

slab
    Członek

zobacze co sie da z tego wyciagnac ale dopiero okolo soboty

dzieki wielkiedzieki

Asix
    Participant

fatamorgana wrote:

Rasizm kwitnie znowu, a tymczasem jego pogromcy cicho siedzą…

1. to nie rasizm, tylko zwykle chamstwo 😉
    2. nikt nie bedzie odpowiadal zakutemu lbowi, bo nie warto – to go nic nie nauczy a i dyskusja na takim poziomie nic niewarta 😉

eprom
    Participant

Niehc pan sie przejdzie do bylejakiego punktu obslugi GSM (NIEKONIECZNIE AUTORYZOWANEGO) za jedyne 5£ sciagna panu sima – tutejsze punkty sa bardzo dobre dobrze wyspecjalizowani pracownicy potrafia wszystko,a z tego co wiem telefony sony nie maja tak skomplikowanego sima jak nokie N (tu jest on wgrany na stale do pamieci – ale podobno i ten sposob zostal rozwiazany przez niejakiego pana ze wschodu)

v-tec
    Członek

Uważaj bo za Ł5 zdejmą simlocka. Może z nokii rocznik 1995

fatamorgana
    Participant

Zajmowanie się zabytkami ponoć jest kosztowne… 🙂

kemot_p
    Participant

leeds market albo sunday market

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.