Strona główna Działy Zdrowie wypalenie

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    ach
    Participant

Też tak myślę. Dzięki

roberti
    Członek

antydepresanty nie pomagają rozwiązać problemów które powodują stan w jakim się jest tylko zagłuszają negatywne ich sygnały. w końcu człowiek może zwariować od tego jak problemy zaczną się potęgować będąc wypierane ze świadomości bez rozwiązania. dlatego należy iść na terapię żeby walczyć z tym co się dzieje, czując nawet najgorsze smutki, obojętności, niechec do mówienia o tym, bo jeżeli nie wyrzucimy z siebie tego co się dzieje, i psycholog/psychoterapeuta nie uświadomi nam tego, co głównie wypieramy ze świadomości a to jest filarem naszych niepowodzeń to problem się nie rozwiąze, a psychotropy tylko zagłuszą wszystko i zrobią siekę z głowy- nie będziesz czuć tego co naprawdę czujesz tylko związki chemiczne w nich zawarte namieszają ci poziom hormonów odpowiedzialnych za twoje nastroje wynikające z problemów nierozwiązanych (tych świadomych oraz tych nieświadomych, które powodują masę innych) więc trudno pomóc czymś takim rozwiązać problem…to nic innego jak zarabianie na innych a nie pomaganie, psychotropy są wskazane dla osób chorujących na schizofrenie itp, ale nie dla kogoś kto nie radzi sobie w życiu przez własne problemy!
    kwiaciarnia kraków TWOJA KWIACIARNIA ul. Włóczków 6 30-103 Kraków

Parrra
    Członek

Super. Wielkie dzięki za sprawdzone porady w tym obszarze tematycznym. Myślę, że z całą pewnością przydadzą mi się 🙂

psychologonline
    Członek

Jakie antydepresanty może najpierw skontaktować się z psychoterapeutą najlepiej o specjalizacji cocha i porozmawiać na temat problemu … zawsze jest to lepsze wyjście niż faszerowanie się tabletkami. Specjalista pomoże w określeniu celów zarówno zawodowych jak i osobistych. Mam nadzieję że uporałeś się z problemem. Jeśli jednak nie to proszę o kontakt a polecę kogoś kto pracuje przez Internet (i proszę nie sugerować się nazwą użytkownika) bo to nie ja 🙂

miko2
    Członek

Teraz dość popularną opcją jest psychoterapia online co sądzicie? Wydaje mi się, że to dobre rozwiązanie, jeżeli ktoś szuka profesjonalnego wsparcia, a przebywa za granicą. Wiem, że psychomedic ma w ofercie takie spotkania, do nich się można odezwać. To jest klinika psychologiczno-psychiatryczna, także specjalizują się w zaburzeniach i chorobach psychicznych, mają duże doświadczenie. Można umówić się u nich na spotkanie przez internet.

szerek
    Członek

Klinika Psychomedic oferuje wideokonsultacje z psychologiem. Warto z czegoś takiego skorzystać. Można bowiem porozmawiać z psychologiem niezależnie od tego, gdzie się znajdujemy.

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.