Strona główna Działy Zdrowie wypalenie

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    ach
    Participant

nie mam pracy oszczędności się kończą jeszcze ze dwa tygodnie. Nie mogę patrzyć na agencje – bo denerwują mnie ci ludzie tam pracujący. Nie mam słów na tych ludzi. Jestem wypalony nie mogę spać. I co dalej. Do lekarza nie pójdę bo na sen to przepisze paracetamol.
    Pozdrawiam z podobnym nastawieniem

hot_bleyst
    Participant

no nie przesadzaj…..choć nie byłem tu u lekarza, to zaopatrzyłem się w plskie tłumaczenie leków, które brałem, a nawet tych , których na oczy nie widziałem, mam podpisane przez mojego lekarza, więc w ramach kuracji będzie musiał mi przepisać.
    Antydepresanty są na pewno potrzebne, ale tu trudno trafić z dobraniem leku…

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    hot_bleyst wrote:

…….zaopatrzyłem się w plskie tłumaczenie leków….

kurcze a jak to mozliwe?
    nazwy handlowej nie przetlumaczysz, zreszta po co to w Angli, a nazwa substancji czynnej jest zawsze taka sama we wszystkich krajach (moze roznic sie nieznacznie!!!! koncowka) ~ to musiala byc naprawde ciezka praca 😉
    zycze zdrowia 😉

ach
    Participant

fajnie że ktoś odpowiedział 😳 😳

Baggins
    Participant

prozak se sieknij i popij piwkiem

ach
    Participant

Ludziki co wspólnego ma wypalenie z depresją?

jaandona
    Participant

Wypalenie to nie to samo co depresja. Wypalenie jak mówią psycholodzy występuje gdy:
    – pracujesz i za dużo wymagają itd. tempo nie miła atmosfera w pracy (zapewne Polacy co niektórzy tworzą niejednokrotnie – co z przykrością muszę stwierdzić, zresztą nie tylko ja)
    – nadgodziny
    – brak asertywności
    ps. chłopie jeśli czujesz. że jesteś wykorzystywany to zapweniam cię, od razu zostawiaj taką agencje czy firmę( ja w takiej pracowałem gdzie supervisor dosłownie wrzeszczał na nas).
    Pozdrawiam.

jaandona
    Participant

Przepraszam, że tak pisze chaotycznie ale to rodacy doprowadzają mnie do takiej furii. Mam nadzieję, że większość tych polaczków nie umie korzystać z internetu tylko co potrafią to rozmawiać o funtach. I dzielić się informacjami np. gdzie najtańszą kupili brymuchę.

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    jaandona wrote:

rodacy doprowadzają mnie do takiej furii. Mam nadzieję, że większość tych polaczków nie umie korzystać z internetu

😕
    😕

ach – wszystko jest ok, musisz tylko zmienic prace, do ataku masz jeszcze 2 tygodnie!!!!!!!!!!

julka
    Participant

Polecam zmiane pracy. W moim przypadku zadzialalo. Chociaz na poczatku nie chcialo mi sie zmieniac pracy…

v-tec
    Członek

Przecież on napisał że nie ma pracy!

Dana
    Participant

Widocznie niektórzy uważają, że "niemanie pracy" to też praca, ewentualnie jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem…

fatamorgana
    Participant

jaandona wrote:

Przepraszam, że tak pisze chaotycznie ale to rodacy doprowadzają mnie do takiej furii.

:0a98cce970 wrote:

nie mam pracy oszczędności się kończą jeszcze ze dwa tygodnie. Nie mogę patrzyć na agencje – bo denerwują mnie ci ludzie tam pracujący. Nie mam słów na tych ludzi. Jestem wypalony nie mogę spać. I co dalej.

W sumie to nie wiadomo komu potrzebne leki antydepresyjne czy inne uspokajacze…

ach
    Participant

Ach nie wiem co o tym myśleć. Zeby tak było można mieć guziczek w głowie nacisnąć i już nie myśleć. 🙄

ela1981
    Participant

Dana, V-tec – ach napisal owszem, ze obecnie nie ma pracy i konczy mu sie kasa (a ona to skad niby?) no i te kontakty z pracownikami agencjii oraz wypalenie z czegos sie przeciez wzielo. Poniewaz nie wydaje mi sie abym przeczytala ten post bez rozumienia uscislam wypowiedz i zalecam koledze – NIEPOWRACANIE do starej pracy/agencji.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.