Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
v-tec wrote:
Widzę, ze coraz więcej Polaków odkrywa uroki wschodniego wybrzeża. Kiedyś jeżdżono tylko do Scarborough ew. Whitby.
Teraz "naszych" można spotkać juz nawet na Bempton Cliffs.
Eee, ja 1szy raz byłem na Flamborough Head jakieś 3 lata temu, krótko po przyjeździe do Yorkshire i 1szymi osobami które tam spotkałem była grupa Polaków zdaje się z Hull.
A te Bempton to z czym to się je?[/quote]
No wiesz V-tec, Ty to jesteś w ogóle z innej grupy, bo długo tu siedzisz i w necie umiesz szukać… 🙂 😉
Tak się składa, ze i ja byłem na Fl. Head prawie 3 latka temu, w dodatku było to jeszcze zanim wylądowałem w Leeds. Jeszcze nie miałem nawet pracy i stałego mieszkania. Ale chciałem zobaczyć to miejsce bardzo.
Bempton Cliffs- przejrzyj fotorelację z III i bodajże IX Wyjazdu Forumowego (Powrót na wybrzeże wschodnie).
Klify Bempton sa jeszcze wspanialsze niż Flamborough, ale nie da się pod nimi chodzić i nie ma tam grot. Pionowe, wapienne ściany o wysokości kilkudziesięciu metrów. Po prostu klify z prawdziwego zdarzenia! 🙂