Strona główna Działy Finanse Polski ksiegowy w Leeds lub Bradford

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    polakwleeds
    Członek

polskie biuro komleksowa pomoc w sprawach urzedowych w leeds

biuro Polak w leeds
    zaprasza
    07760938130
    01133662465
    rozliczenia
    benefity itp.[/i]

agaborkowska
    Participant

polecam P monike nowak z polak w leeds
    rejestrowane biuro ksiegowe dzialajom profesjonalnie
    zajmuja sie benefitamy itp.
    bardo mi pomogla jestem tu sama od roku z 3 dzieci zajmuje sie wszyskimi mojimi sprawami nie mialam zadznych komplikacji polecam

mila i dostepna

bezkaa
    Participant

Szkoda, że tak późno trafilam na te forum. Niestety trafiłam na Pania Jolę P..

Mieszkała w oklicach Doncaster, ale już od lutego zmieniła miejsce zamieszkania około 4 razy. telefon chyba z 6. Niedawało mi to spokojui wreszcie sprawdziłam benefity na jakie czekam juz od października.

Oszustka nawet tam nie zostawiła.

Jak chciałam z nią wyjaśnic sutuację, to krzyczała i przeklnała. Wstyd normalnie, że kobieta sie tak zachowuje. Niech każdy na nia uważa. mam nadzieje, że już nikogo nie oszuka

bezkaa
    Participant

agaborkowska—–> a mozesz mi podac namiary na Pania Monikę???

agaborkowska
    Participant

3 posty wyrzej masz kontak do tego biura polak w leeds

http://www.polakwleeds.co.uk

me1
    Członek

oszustka z doncaster pseldo ksiegowa p jola wlasnie otworzyla sklep 69 high street w donkaster UWAGA!!!

ola35
    Członek

WITAM MAM PYTANIE CZY ZNACIE KSIEGOWA EWELINE POTRZEBOWALA BYM NAMIAR NA NIA SLYSZALAM ZE JEST DOBRA

ika887
    Participant

Witam, a ja co do P. Eweliny nie bylabym pewna. Znaja sie z P. Jola i sa siebie warte. Sa tu moze osoby, ktore zostaly oszukane przez nia?

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.