Strona główna Działy Finanse Polski ksiegowy w Leeds lub Bradford

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    v-tec
    Członek

Nie są zbyt kumaci, ale jakoś biznesy się kręcą – od taksówki po sieć supermarketów. Bez pomocy polskich księgowych.

fatamorgana
    Participant

Oczywiście że są (polscy księgowi) i nawet niektórzy znają się na angielskich podatkach. 😯
    Ale mało który ma czas i chęci na dodatkowe zajęcia, skoro ze swoich bieżących są widać wystarczająco zadowoleni.

boryna
    Participant

super, dzieki chlopaki za wyczerpujace odpowiedzi, byliscie wiecej niz pomocni

7sisters
    Participant

Bede tez as useful as a chocolate teapot, ale po co konkretnie Ci potrzebny polski ksiegowy?

Jedynym logicznym wyjasnieniem wydaje sie byc fakt ze nie znasz dobrze angielskiego. Tyle ze nie za bardzo przychodzi mi do glowy rodzaj biznesu ktory mozna robic w UK nie znajac angielskiego (chyba ze masz klientow wylacznie Polakow)?

MK
    Członek
    boryna
    Participant

Z angielskim nie mam problemow, ale jak juz wczesniej pisalem, zetknalem sie z kilkoma angielskimi ksiegowymi i stwierdzilem, ze nie sa zbyt "kumaci", a polakowi chyba latwiej wytlumaczyc niektore rzeczy niz anglikowi. chyba sami przyznacie??? 🙂

jackyl
    Participant

trzeba bylo od razu konkretnie napisac ze o kreatywnego ksiegowego Ci chodzi.. tu tez nie wszyscy kumaci.. ;)))

boryna
    Participant

no jak widac ;), ale wydaje mi sie ze wyraznie napisalem… 🙂

pomidor
    Członek

Hej

Szkoda ze nie startujesz za rok. Zaczelam 2i rok studiow AAT Accountancy (komputerowa ks na SAGE). W PL pracowalam jako purchase/sale ledger clerk na angielski tlumaczac.

Moze kogos znajdziesz. Pozdrawiam

tech_kot
    Członek

i jak tam? znalazłes kogos po tym czasie? bo ja tez chyba bede szukac, wiec bede wdzieczna za jakiekolwiek info…

justa
    Participant

wejdz na sukces.co.uk . Jesli nie znajdziesz tam nikogo kto sie oglasza to sam daj ogloszenie i z glowy

pozdrawiam

konrad-k
    Participant

W Manchester mozna skorzystac z uslug polskiej ksiegowej oto strona internetowa http://www.a-fs.co.uk polecam serdecznie , bardzo przyjemna osoba i rozsadne cenny.

pozdrawiam
    koni

justynab
    Participant

ja znam pania ktora zajmuje sie: benefity, doradztwo podatkowe, zakladanie i prowadzenie firm itp. jesli ktos zainteresowany wysle na pw,
    dostalam jej wizytowke od polki ktora prowadzi wlasna dzialalnosc i kozysta z jej uslug.

wz
    Członek

witam wszystkich urzytkowników portalu.Pragnę ostrzec tych ,którzy chcą skorzystać z usług polskiej księgowej P Joli .Tak wielu ludzi już oszukał ,naciągnęłą na pieniądze,wystawialą fałszywe dokumenty niezgodne z prawdą.Mieszkała na terenie Doncaster ale teraz uciekła i prawdopodobnie ,zamieszkala w Leeds.Tu już mosty spaliła więc szuka kolejnych ofiar dalej.Pozdrawiam

justynab
    Participant

dzieki, na cale szczescie ta moja to nie Pani Jola

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.