Strona główna Działy Hyde Park Prezenty z Anglii

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    gonia
    Participant

Moze jakis zestawic do herbatki 🙂
    jest taki fajny herbaciano-kawkowy sklep chyba nazywa sie whittard w bocznej uliczce od headrow zaraz przy takiem duzym sklepie sportowym na rogu z ruchomymi schodami 🙂
    udanych zakupow 🙂

julka
    Participant

Sosydzrole.

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Tomcur wrote:

Za trzy tygodnie wracam do Polski i chciałbym przywieść kilka prezentów ale kompletnie nie mam żadnego pomysłu. Może ktoś wie co kupić babci, dziadkowi itp. typowo angielskiego.

Moja babcia zawsze sobie zyczyla cappuccinko z 'Nescafe’ 😆

moze kalendarz z ladnymi pejzazmi np. z Yorkshire albo jakies dobre czekoladki np. Thortons.

Patrz tez na to co oni lubia, co ich interesuje, itp. i kupuj prezenty pod tym katem. Jesli dziadek lubi pilke nozna to kup mu koszulke jakiegos znaneggo pilkaza 😉

Marta Klecz
    Członek

ja mamie kupilam tak drapaczke do glowy – znajdziesz na ebaju pod – orgazmo-costam…
    mamie sie podoba …
    ciotka tez zamowila sobie

Uxbridge
    Członek

[quote:60a0c4c035] orgazmo-costam…[/quote]
    Jesteś pewna że to do głowy?
    Ale to bez znaczenia, ważne że kobiety zadowolone. 😆

Tomcur
    Członek

Drapaczkę sobie raczej daruje 🙂
    Jeszcze chciałem mamie coś przywieść ale jak to ja nie wiem co… Myślałem żeby jej kupić jakąś elegancka bluzkę do pracy, byłem w PRIMARKU ale nic nie mogłem znaleźć, zupełnie zgłupiałem na tych damskich stoiskach i uciekłem… Może ktoś wie gdzie można takie rzeczy kupić ??

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Tomcur wrote:

Drapaczkę sobie raczej daruje 🙂
    Jeszcze chciałem mamie coś przywieść ale jak to ja nie wiem co… Myślałem żeby jej kupić jakąś elegancka bluzkę do pracy, byłem w PRIMARKU ale nic nie mogłem znaleźć, zupełnie zgłupiałem na tych damskich stoiskach i uciekłem… Może ktoś wie gdzie można takie rzeczy kupić ??

Och kolego w Primarku to ty nic eleganckiego nie znajdziesz raczej 😉

Sprobuj w Marks & Spencer, albo Bhs, jest drozej, ale jest tam przynajmniej porzadek i sa eleganckie ciuszki dla Pan po 40 😉

ela1981
    Participant

julka wrote:

Sosydzrole.

a moze fafkulce 😆

sprobuj Evans, Dorothy Perkins itp……..

ela1981
    Participant

ja mam pewien pomysl i on wypali dla moich rodzicow, nie wiem czy dla twojej rodziny tez, ale moze – a mianowicie cyfrowa ramke na zdjecia, jak dolaczysz troche zdjec to bedzie i moze akcent angielski

Marta Klecz
    Członek

My jak jezdzimy na wycieczki – do roznych malych miasteczek czesto napotykamy na takie male cudowne sklepiki…..w ktorych jest pelno fajnych rzeczy…

stojak na okulary w ksztalcie nosa np, po umieszczeniu okularow wyglada to jak twarz….

mlotek damski – powlekany porcelanowa warstwa w kwiatki…odkreca sie a tam srubokrecik, potem jeszcze kilka mniejszych …

pudeleczko magicznie otwierajace sie jak sie poruszy magnesikiem….

a ta drapaczka do glowy – jest maksymalna…..
    pewnie mozecie kpic – bo nei probowaliscie….nie do pomyslenia zeby od zwyklej stymulacji skory na glowie mozna sie tak poczuc…dreszcze przechodza po plecach….. nie wiem dlaczego to nazwali orgazmo cos tam…ale naprawde polecam.

v-tec
    Członek

Ja na ogół kupuję herbatkę w metalowych pojemniczkach w kształcie budki telefonicznej albo piętrowego autobusu. Ale przyznaję że jest to nic w porównaniu z drapaczką-orgazmo-czymś tam 😉

julka
    Participant

Tomcur wrote:

byłem w PRIMARKU ale nic nie mogłem znaleźć, zupełnie zgłupiałem na tych damskich stoiskach i uciekłem… Może ktoś wie gdzie można takie rzeczy kupić ??

Napewno nie w primarku…
    Przeciez ubrana stamtad sa do wyrzucenia po jednym praniu…
    Moze jesli chcesz bluzke kupic to wybierz sie przynajmniej do NEXT-a…

kemot_p
    Participant

whisky JACK DANIELS

Shaman
    Członek

kemot_p wrote:

whisky JACK DANIELS

bardzo angielski prezent indeed… 😕 😕 😕

Sandgirl
    Członek

Moze cos z porcelany tutejszej dla mamy?
    Mojej mamie bardzo sie podobalo i chce wiecej 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.