Strona główna Działy Dziecko POZNAJMY SIE MAMY Z BRADFORD I OKOLIC

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    MySzAViK
    Członek

PISZCIE COS NORMALNIE NIE MA ZAINTERESOWANEJ .NO !DZIEWCZYNY MAMUSIE SMUTNO MI TAK SAMEJ SPACEROWAC 😥 🙂

marianek
    Członek

szkoda ze mieszkasz w bradford.

jesli bedziesz w leeds to daj znac

MySzAViK
    Członek

o jak fajnie ze ktos odpisal hehe .no moze przejazdem bede w leeds 🙂

marianek
    Członek

bylo by milo
    daj znac jak bedziesz sie wybierac

MySzAViK
    Członek

co do marianek to mezczyzna czy kobieta ?bo to by mnie interesowalo wiez jak facet to nie bardzo dam znac bo maz nie bylby zadowolony ?ja szukam tylko kolezanki 😀 pozrdawiam

marianek
    Członek

maz zazdrosny nie bedzie

tez mam coreczke 2 m-ce i bardzo chetnie bym sie wybrala na jakis spacerek

MySzAViK
    Członek

ACHA TO NIE MA SPRAWY W TAKIM RAZIE TYLKO NIE WIEM KIEDY KONKRETNIE BEDE W LEEDS WCZORAJ BYLAM PRZEJAZDEM JAK CHCESZ TO MOZEMY SIE KIEDYS ZGADAC I SPATKAC MOZESZ PISAC NA MOJ
    E- MAIL JAK BEDZIESZ COS CHCIALA BO NIE ZAWSZE WCHODZE NA TE FORUM POZDRAWIAM PA

brydka
    Participant

Haj, od 6 już jestem w Bradford, więc chętnie się piszę na poznanie mam na spacerki 😆 Generalnie mam synka który właśnie ma 17 miesięcy 🙂

MySzAViK
    Członek

no witam swietnie ze sie ktos w koncu odezwal mam nadzieje ze czesciej bedziesz tu zagladac pozdrawiam

oleska
    Członek

😀 Hejka mieszkam w Bradford na BD4 i mam 12 miesieczna coreczke bardzo chetnie sie z toba spotkam pozdrawiam

madziek
    Participant

Hejka:) Czy jest tu ktoś, kto mieszka w okolicy Gildersome? LS27 Moja córeczka ma 10 misiecy i chetnie poznamy mamusie z ich pociechami na spacerki i do wspolnej zabawy:) Pozdrawiamy

xman
    Członek

Hej jest wiele mam w Bradford ja kilka poznalam ze strony bradford24.pl
    To nie prawda , ze to bezdzietne miasto 😀

TERE?A
    Członek

HAJ.Mieszkam naGildersome od 8-miu miesięcy.Mam czteroletnią córeczke i osiemnastomiesięcznego synka.Chetnie wybiore sie na wspólny spacer , choć pogoda kiepska 😆

cfcgirl
    Participant

dziewczyny zapraszam na http://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-uk-f141/mamy-z-bradford-i-okolic-8599/
    zapraszam wszystkie chętne Mamusie

pauli
    Członek

ja mam termin porodu na wczoraj hmmmmmm ale bardzo chetnie poznam mamy z beestonu bo spacerki mi sie zaczna;))))

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.