Strona główna Działy Hobby JAMAL w Manchester

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    olo
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    p wrote:

Witam, 12 sierpnia (niedziela) do Manchesteru zawita JAMAL oraz Miod, Frenchman i DJ Bart. Napewno bedzie ciekawa imprezka, wybiera sie ktos moze? Pozdrawiam

Jakies szczególiki?
    Stronka czy coś?

Ok juz znalazłem

http://imprezy.onet.pl/1428324,artykul.html

Tylko jak tam dotrzeć i jeszcze tego samego dnia wrócić do domu ?:D

p
    Członek

moze np. National Express albo jakiś pociąg 🙄

olo
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    p wrote:

moze np. National Express albo jakiś pociąg 🙄

Niby autobusy są ale niestety tylko do Leeds a w nocy nie dostanę się do Skipton z Leeds.
    Taxi za drogie a własnego pojazdu brak.
    Gdyby się ktos samochodem wybierał i zechciał zabrać 2 osoby a w drodze powrotnej podwieźć je do Skipton to taki ktoś ma juz załoge na koncert 🙂
    To jak bedzie? Jest tu ktoś taki :-)?

Dobra dobra już się ktoś taki znalazł i będziemy tam jutro 🙂
    Jamal! Jamal! Jamal!!!

😀

Beti
    Participant

O KUR.. !!!!!

Dlaczego nie przeczytałam tego postu 2 dni wcześniej?????????
    Bylabym tam na 1000%
    Popsułam sobie humor na cały wieczór teraz….
    Pewnie jest ostro.

Tomek pewnie ucieszyłby się na mój widok, w końcu pochodzimy z jednego miasta.

Fuck. 👿

Asix
    Participant

ciesz sie ciesz, ze ominela CIe ta atrakcja… jedyne co bylo fajne w Manchesterze to sam Manchester nocą (gdzie moj aparat… – zostal, bo chcialam poskakac na koncercie i poszalec.)
    Szalec nie bylo przy czym. Frontman grupy nie przybyl z powodu choroby, a dwaj pozostali kolesie jak sami pwoiedzieli nie sa w stanie tego spiewac… Jedyny Jamalowy byl w zwolnionym tempie refren Policemana, reszte czasu wypelniły jakies krzyki do mikrofonu w strasznej jakosci zreszta i kawalki z plyt. Dzieciaki sie bawily, bo co mialy zrobic, jak juz sie poustrajały w te dziurawe ubranka i wybulily 8 funtow na bilet (cena zostala obnizona) 🙂
    Pojawilo sie standardowe polskie towarzystwa dresowe, stojace murem pod murem, zaopatrzone w zlotawa bizuterie i kamerki cyfrowe na wyciagnietych wytatulowanych rekach (3ba byc kretynem, zeby sobie wytatulowac napis Polska, nie sadzicie?)…

julka
    Participant

Asix wrote:

ciesz sie ciesz, ze ominela CIe ta atrakcja… jedyne co bylo fajne w Manchesterze to sam Manchester nocą (gdzie moj aparat… – zostal, bo chcialam poskakac na koncercie i poszalec.)
    Szalec nie bylo przy czym. Frontman grupy nie przybyl z powodu choroby, a dwaj pozostali kolesie jak sami pwoiedzieli nie sa w stanie tego spiewac… Jedyny Jamalowy byl w zwolnionym tempie refren Policemana, reszte czasu wypelniły jakies krzyki do mikrofonu w strasznej jakosci zreszta i kawalki z plyt. Dzieciaki sie bawily, bo co mialy zrobic, jak juz sie poustrajały w te dziurawe ubranka i wybulily 8 funtow na bilet (cena zostala obnizona) 🙂
    Pojawilo sie standardowe polskie towarzystwa dresowe, stojace murem pod murem, zaopatrzone w zlotawa bizuterie i kamerki cyfrowe na wyciagnietych wytatulowanych rekach (3ba byc kretynem, zeby sobie wytatulowac napis Polska, nie sadzicie?)…

To dlatego was wczoraj nie bylo jak pukalam i jakis obcy czlowiek otworzyl mi drzwi;)

Asix
    Participant

TO nie człowiek, to obcy.

Asix
    Participant
    ”mate_j” wrote:

a 29.09 w Leeds jest Peja z Slums Attack.
    to PEWNA INFORMACJA

o boooze…. ;/

jackyl
    Participant

a tej tylko alkohol na mysli.. 😉

rudy_691
    Członek
    ”mate_j” wrote:

a 29.09 w Leeds jest Peja z Slums Attack.
    to PEWNA INFORMACJA

lol…to trzeba lancuch odkurzyc ziom i sie pokazac na dzielni…lol…powodzenia…

Anonim
    Gość

Juz nawet wiem w jaki klubie:)
    HiFi start 7:00
    kto sie wybiera?

julka
    Participant
    ”mate_j” wrote:

Juz nawet wiem w jaki klubie:)
    HiFi start 7:00
    kto sie wybiera?

A w niunio bys nie chcial?? 😉

rudy_691
    Członek

julka wrote:

A w niunio bys nie chcial?? 😉

hahahaha

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.