Strona główna › Działy › Hyde Park › Hotel dla Zwierząt
czesc
podaje Ci link gdzie mozesz sobie wyszukac jakis hotel w gdzies w twojej okolicy:
http://www.upmystreet.com/
klikasz na opcje :find business or service ,a pozniej w okienku find a…wpisujesz :"cattery", ponizej swoj post code…. i gotowe
Jesli to na pare dni, to kota sobie poradzi. Jak masz "kocie" wyjscie na ogrod to w ogole nie ma problemu. Zostawiasz pelna miche suchego i tyle. Kot to nie pies, zje tyle ile mu potrzeba a nie wszystko na raz.
No chyba ze sa inne komplikacje o ktorych nie pisalas.
A ogloszenia hoteli dla zwierzat czesto wisza w witrynach sklepow zoologicznych.
mozna rowniez znalezc jakies namiary w gabinetach weterynaryjnych,,popytalam w pracy i moge Ci podac kilka konkretnych: Bramley Grang nr:o1132736673;Merizel o1132892270;Westfield 01943873156,teraz moze trudniej bedzie znalezc jakies wolne miejsce bo wakacje w pelni ale probuj!
ja bym nie ryzykowala zostawiac samego kota. Kot to jednak nie pies, cos mu strzeli do lba i Ci cos zezre z tesknoty? (Znajomym kot zezarl te szmaty, co wisza w oknie 🙂 )
zapytaj jakiegoś znajomego o zaopiekowanie się kociusiem 😉
zapytaj jakiegoś znajomego o zaopiekowanie się kociusiem 😉
jakby kobieta miala komu podrzucic kotka, to pewnie by sie na forum nei pyatala o hotel dla niego?? czy zle wnioskuje?
a skąd wiesz, że zapytała? Może nie chciała nikomu robić problemu i pyta o hotel ❓
W Polsce mam 6 kotów w tym 3 persy. I psa. Nowofunlanda. Z tego też tytułu wiem, jak się opiekować kotem i wiem, co dla niego jest najlepsze. Kota nie dam nikomu niedoswiadczonemu pod opieke, a juz NA PEWNO NIE ZOSTAWIE NA DWORZE! To błąd, który ludzie wielokrotnie w Polsce popełniają i stąd jest tyle bezdomnych zwierząt!
Pytam o hotel, właśnie dlatego, że kot jest niewychodzący. Jest niewykastrowana. Absolutnie nie zostawię jej na ulicy. Do tego mieszkając na najgorszej dzielnicy Bradford BD3. Sami Pakole wkoło.
Rzeczywiście pogrzebałam w necie i znalazłam kilka hoteli. W Bradford jest nawet jeden, ktory należy do władz miasta. Ceny wahają się w granicach 5f za dobę, więc nie jest źle.
Dobrze by było dotrzeć do kogoś, kto sprawdził instytucję, korzystał z niej…
Dzięki 😉
[quote:e9094c26e2]W Polsce mam 6 kotów w tym 3 persy. I psa. Nowofunlanda. [/quote]
😕 brrrrrrry
[quote:e9094c26e2]Jest niewykastrowana[/quote]
ale nienawidze tego slowa ❗
😕 brrrrrrry
Miarą społeczeństwa jest jego stosunek do zwierząt.
ale nienawidze tego slowa ❗
twój problem.
🙂
Do tego mieszkając na najgorszej dzielnicy Bradford BD3. Sami Pakole wkoło.
Myślę, że powinnaś się przeprowadzić. Takie warunki nie są sprzyjające dla kota.
A swoją drogą – jak mówisz – Pakol – to nie Alf, ktoa Ci nie zeżre… 😉
dora750 wrote:Do tego mieszkając na najgorszej dzielnicy Bradford BD3. Sami Pakole wkoło.
Myślę, że powinnaś się przeprowadzić. Takie warunki nie są sprzyjające dla kota.
A swoją drogą – jak mówisz – Pakol – to nie Alf, ktoa Ci nie zeżre… ;)[/quote]
Przeprowadzka jest w planach 😉 Shipley, Baildon wchodzi w grę, bo pracuję w Ilkley, a narzeczony w Bradford. Więc tak mniej więcej pośrodku byśmy mogli…
Domeczek z ogródeczkiem. W ogródeczku mini "terrarium" dla kota. Ogrodzone, żeby nie zwiała, albo żeby jej nie porwali.
A Pakole też mają koty. Z tym, że wychodzące. Czasem na noc biora je do domu… Więc raczej się nimi nie żywią 😈 Jedzenie i owszem czasem nam przynoszą, ale zazwyczaj to coś słodkiego, albo ryżowatego 😉
[quote:72b1e7e9b4]A swoją drogą – jak mówisz – Pakol – to nie Alf, ktoa Ci nie zeżre… [/quote]
ale na kebaba przerobic moze
[quote:06884648c9]A swoją drogą – jak mówisz – Pakol – to nie Alf, ktoa Ci nie zeżre…
ale na kebaba przerobic moze[/quote]
to moze byc lepsze niz lamb kebab…
Ze wzgledu na delikatnosc uczuc tu piszacej proponuje sie wstrzymac od podawania przepisow kulinarnych 🙂
Baggins wrote:😕 brrrrrrry
Miarą społeczeństwa jest jego stosunek do zwierząt.
[/quote]
niesamowite stwierdzenie, czy mozesz rozwinac ta mysl