Strona główna Działy English Zone U fryzjera!

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    7sisters
    Participant

Shave bald and wax

😀

BeToN
    Participant

to jest latwiejsze i bezpieczniejsze:
    http://www.leeds.pl/luiza/

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    misiunia wrote:

Czy moglby mi ktos przetlumaczyc slowka wycieniowac wlosy i wymodelowac?

wycieniowac – to layer
    wymodelowac – to style

moze ponizszy link pomoze ci w wizycie u fryzjera 😉

http://www.gigglepotz.com/haircut.pdf

misiunia
    Członek

Shave bald to akurat znaczy co innego madralo!!!!!Znam angielski tylko chodzi mi o miejscowe slowka…..

7sisters
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    misiunia wrote:

Shave bald to akurat znaczy co innego madralo!!!!!Znam angielski tylko chodzi mi o miejscowe slowka…..

Naprawde? A zawsze sie zastanawialem dlaczego zawsze mnie wypitola zamiast ladnie wycieniowac… 😉

yuuki
    Członek

znam kolesia ktory mial kiedys znikoma przyjemnosc scinac sie u "fryzjera" jakiejs masci azjatyckiej.czlowiek uw profesjonalista nie wiedzial co znaczy FRINGE.pojechal go rowno po swojemy i skosil osemke 😛

Mariusz79
    Członek

a ile kosztuje wizyta u fryzjera męskiego i shave (almost) bald?

7sisters
    Participant

Mariusz79 wrote:

a ile kosztuje wizyta u fryzjera męskiego i shave (almost) bald?

Na shave (almost) bald mozna isc do barber, niekoniecznie hairdresser. Zaplacisz wtedy kilka funtow (3-5).

Shaman
    Członek

a u hairdresser bedzie about tenner

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.