Strona główna Działy Hobby Safari park – niedziela 12.08

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    TIGER
    Członek

Brzmi interesujaca
    Musze sie zastanowic ale prawie jestem zdecydowany,
    Porozmawiam jeszcze z moja kobieta. hmmm ?
    Czy kobiety lubia dzikie koty??
    Jak cos to mam miejsca w aucie. Do uslyszenia i do potwierdzenia
    trzymka
    (jestem nowicjuszem wiec w razie czego prosze o info gdzie i kiedy wyjazd)

7sisters
    Participant

Jezeli masz w planie wjechac miedzy malpy (a to chyba najwieksza atrakcja) przygotuj sie na wymiane wycieraczek i/lub lusterek… 😀

Baggins
    Participant

no wspolczuje waszym samochodom (chyba ze bierzecie z wypozyczalni). Jak wam lew porysuje blaszke + te malpy od 7S beda w biednym stanie

7sisters
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

no wspolczuje waszym samochodom (chyba ze bierzecie z wypozyczalni). Jak wam lew porysuje blaszke + te malpy od 7S beda w biednym stanie

Lwy aut nie atakuja – po prostu nie kojarza ich z jedzeniem wiec je ignoruja. Jezeli juz, moje obawy bardziej wzbudzaja nosorozce puszczone luzem 😯

A tak w ogole to co znaczy troche podrapane (i obgryzione) auto w porownaniu z dobra zabawa?

Marta Klecz
    Członek

nam malpka obsikala cala maske….
    ale nie bylo jakichs zadrapan…..

Fajnie..tylko szkoda ze trzeba w samochodzie siedziec….

Baggins
    Participant

[quote:4e1ffb9f0e]Lwy aut nie atakuja[/quote]
    Wystarczy ze sie przeciagnie, albo wlasnie bedzie przechodzil droga i lapa wywijal

[quote:4e1ffb9f0e]A tak w ogole to co znaczy troche podrapane (i obgryzione) auto w porownaniu z dobra zabawa?[/quote]

nie znam w tej chwili namiarow, wezme od znajomego. Pozyczyli w 12 osob chyba vana za 70£ na caly dzien. samochod zlomowaty i nikt sie nie czepial jak oddali bez wycieraczek i zasranego. Wiec zabawic mozna sie tak samo, nie obciazajac kosztami dodatkowymi.

ewuski
    Participant

no ladnie, same katastroficzne scenariusze 🙂 ja nie slyszalam, zeby ktos narzekal po wizycie w Knowsley

chociaz jak bylam na takim safari we francji to misiek wskoczyl nam na maske. ale byl ubaw, tylko maska potem do klepania. na szczescie nie mojego auta 😀
    byle sie nie zatrzymywac w poblizu co mniej przewidywalnych zwierzat, to chyba powinno byc ok.

Ma?aGosia
    Participant

My wlasnie bylismy w ostatnia niedziele. Bylo super i oczywiscie malpy byly the best oraz strusie ktore pukaly nam w szyby. Wrocilismy cali i zdrowo. Jezeli moge cos doradzic, to jezdzie tam zaraz na otwarcie czyli kolo 10, bo potem sa okropne tlumy. Safari mozecie objechac tyle razy ile chcecie.

ewuski
    Participant

Ech, a ja nie moge jednak 🙁 Tiger jedzie

Jak komus pasuje nastepna sobota, to ja moge wtedy jechac.

koukla
    Participant

Kto nie byl niech zaluje 😀 Bylo super. Naprawde warto sie tam wybrac. Tak jak wczesniej mowiono, malpki sa najlepsze (na szczescie zadnych zadrapan na samochodzie Tigera 😉 ) strusie tez niezle, no i oczywiscie trzeba zobaczyc wystep lwow morskich 😀 😀

TIGER
    Członek

Ekscytujaca przejazdzka po safari. Imponujaca ilosc okazow egzotychnych zwierzat z calego swiata na wyciagniecie reki. Spacerujace nosorozce, stukajacy w szybke samochodu strus, wielblady na srodku drogi ect. ect. Najbardziej emocjonujacy byl przystanek przy stadzie lwow. Przygladanie sie beztroskim zabawa calego stada wprawia w zachwyt za to przejscie ich przy oknie samochodu zapiera dech w piersiach. Malpi gaj przekroczyl nasze oczekiwania! Pokazne stado z czego polowa zainteresowana zwiedzajacymi. Malpki fundowaly sobie przejazdzki na autach ( najlepiej grupowo) hustanie na wycieraczkach samochodu ( na szczescie nie moim:P ) i zwis na lusterkach. Wystep lwow morksich ( nie mylic z fokami) imponujacy. Koniecznie trzeba odwiedzic to miejsce, zostawia na dlugo wspomnienia i sprawia, ze chce sie tam znowu wrocic.

marianek
    Członek

malpki szalone jak nigdy "uprawialy milosc " na naszym aucie, tak wiec siostrzeniec ma niezle wspomnienia 😆 😆 😆

ewelin
    Participant

czemu akurat sobota?? nie mogłaby to być niedziela? 😥

fatamorgana
    Participant

Widocznie małpy w niedzielę już nie takie aktywne są i odpoczywają po sobocie… 😆
    Zatem mniej atrakcji. 8) 😉

ewelin
    Participant

szkoda 😥 może wybiorę się innym razem… miłego wypadu więc życzę 😉

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.