Strona główna Działy Motoryzacja MOTOCYKLE

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 106)
  • Autor
    Wpisy
    ja78
    Participant

bylem dzis yorkshier dales,polecam wszystkim .widoki ladne,drogi krete.dobre na szybki wypad<2-4h>pozdrawiam.

ja78
    Participant

tyle wolnego i nikt nigdzie nie byl?szkoda,byla fajna pogoda.

ja78
    Participant

hej.na nastepna sobote<<jak pogoda dopisze>jade do manchesteru,a moze jazda nad brzegiem.jak ktos ma ochote to zapraszam.pobyt nad woda wskazany. 😆

Przemo
    Członek

Ten weekend chyba jeszcze sobie odpuszcze. Grypa mnie zmogla i nie moge sobie z nia dac rady! Poza tym troche roboty przy motorku mam. W kazdym razie udanej wycieczki zycze, przywiez jakies foty.

ja78
    Participant

ok.szybko wracaj do zdrowia.widze ze tylko my zostalismy na placu boju.jak co to sie zgadamy w tygodniu.wiec lece sam.planuje max8h.zobacze gdzie zajade.pozdrawiam. 😀

kilervirago
    Participant

Witam Was !

Poszukuję chętnych,by czasem w weekend pośmigać po Yorkshire.Jestem z Halifax.Zapraszam do kontaktu 8)

cyklop
    Participant

a moze ma ktos jakies namiary na jakas ciekawa maszynke dla poczatkujacych motocyklistow ,no i jak z prawkiem na motocykl w uk? 😀

ja78
    Participant

wlasnie wrocilismy z yorku.dzis bylo pusto.troche lalo. 😆 przemoczeni,zmeczeni ale zadowoleni.jesli chodzi o wypady ja co tydzien gdzies jade,wiec odezwij sie.
    Przemo jak zdrowko?pozdrawiam wszystkich. 😀 <wlasnie wybilo 1000mil w miesiac od zakupu>

ja78
    Participant

co do maszynki to jest kilka pytan:
    1.ile masz kasy?
    2.jakiego rodzaju motocykl<scigacz,choper itp>
    co do prawka to juz tutaj bylo pisane. 😆

cyklop
    Participant

w miare ,tani szybki i bezpieczny ,a co do prawka nie czytalem niestety 8)

kilervirago
    Participant

Miło ja28,że się odezwałeś.Planujesz coś na przyszłą niedzielę w naszej okolicy ? Pzdr.

ja78
    Participant

jesli chodzi o wypady to raczej tak.jak co to sie odezwij kolo piatku.ja w tygodniu moge rano.jak co to gg4429447
    Szybki i tani?TO ZNACZ SZLIFIERA?wejdz na autotrader.uk.tam masz duzy wybor.jak bedziesz zdecydowany na kupno to napisz.ktorys z chlopakow ci pomoze.wielu czyta ,ale nie pisze.szkoda.pozdrawiam 😀

cyklop
    Participant

nie tylko tak mowie ,chodzi mi o taki ktory bylby dobry dla poczatkujacego na pare miechow a potem do rzeki z nim i cos lepszego .co o tym myslisz? pytam bo moze chlopaki maja cos do pozbycia sie za mala kase ,no ijak jest tu z tym prawkiem?

ja78
    Participant

wlasnie sprzedalem dzisiaj dr650 za 400.masz wogole prawko?jakie masz pojecie o tym?od tego tzeba zaczac.wejdz na moje gg lub skaypa.

cyklop
    Participant

jestem ,mam prawko ale na bryki oki
    😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 106)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.